Bianca Drăguşanu, a fi sau a nu fi iubita lui Bote?

Nu pot să mă abţin şi să nu comentez ultima ştire despre Bianca, fosta blondă a lui Bote şi actuala roşcată a lui Bote! Ştiu că am mai scris despre personajul El şi zilele trecute, dar

Nu pot să mă abţin şi să nu comentez ultima ştire despre Bianca, fosta blondă a lui Bote şi actuala roşcată a lui Bote! Ştiu că am mai scris despre personajul El şi zilele trecute, dar dacă omul face tot felul de lucruri nu e drept să nu discutăm despre ele.

Care este ştirea care a făcut înconjurul presei de ieri? Una care sună aşa: "Bianca a primit cadou o maşină de la Cătălin Botezatu!". Ulterior am aflat că este una de 100.000 de euro. Doamne, mă gândesc cum o fi să am un foooaaarrrteee bun prieten, dar foarte bun, care sa-mi dea un astfel de cadou de ziua mea?

Spun asta pentru că, nu-i aşa, cei doi foşti, actuali, viitori amorezi declarau sus şi tare că nu sunt decât foarte buni... amici. Şi atunci mă gândesc că din amiciţie a scos domnul Botezatu 100.000 de euro din cont pentru Range-ul Biancăi.

Asta este ok, încă se mai iubesc, nu vor să declare, le place să facă spectacol, sunt chestii de imagine, înţeleg. Ce nu înţeleg şi mi se pare de-a dreptul odioasă este reacţia duduiţei. Domnişoara stilată declară sus şi tare că da, cadoul este minunat, însă pentru ea aceste lucruri materiale contează mai puţin. Ceea ce vrea ea de fapt, de ziua ei, este să-i fie iubitul aproape. Pey, cum, Doamne! Pe unul l-a înşelat la greu, iar pe celălalt l-a părăsit pentru că a plecat din Bucureşti!

Oare cine este iubitul pe care-l vrea alături?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod