Ştefan Stan şi Andreea Mantea formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc

Andreea Mantea şi Ştefan Stan şi-au transformat prietenia într-o poveste de iubire. Cei doi au surprins pe toată lumea cu vestea că formează un cuplu şi se arată tot mai îndrăgostiţi unul

Andreea Mantea şi Ştefan Stan şi-au transformat prietenia într-o poveste de iubire. Cei doi au surprins pe toată lumea cu vestea că formează un cuplu şi se arată tot mai îndrăgostiţi unul de celălalt.

Chiar dacă se cunosc de mai mult timp, Ştefan şi Andreea şi-au oficializat relaţia de abia acum, la o lună de relaţie. Şi deşi este la început, noul cuplu pare a fi de durată şi serios. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D (26 de ani)şi câştigătorul titlului de "Vocea României" (35 de ani) au petrecut noaptea de Revelion împreună la Târgu Jiu şi s-au plimbat ca doi îndrăgosţi prin oraş, pozându-se în ipostaze romantice chiar sub Poarta Sărutului.

Ba mai mult, fiecare dintre ei se declară încântat de relaţia pe care o au, fără a se feri de ochii curioşilor.

"Sunt fericită.

Ştefan e un om minunat pe care l-am descoperit într-un moment în care aveam mare nevoie de el. Mi-a arătat o prietenie incredibilă, mi-a fost alături şi am simţit că bătăile inimii încep să se accelereze atunci când mă aşteptam mai puţin. E adevărat, suntem la început, dar trăim o poveste minunată", a declarat bruneta pentru WoWbiz.

Nici Ştefan nu s-a lăsat mai prejos cu declaraţiile de iubire:

"Andreea este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Am aşteptat 35 de ani ca să mă pot simţi completat şi fericit.

A apărut Andreea, nici acum nu ştiu de unde şi ce am facut atât de bun ca să o merit, însă sunt cel mai fericit din lume! Chiar cred că în 2012 a fost sfârsitul lumii pentru vechiul Ştefan Stan. Acum trăiesc cel mai frumos început cu putinţă, unul cu Andreea la braţ", a spus cântăreţul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod