Bianca Drăguşanu, tot mai slabă după despărţirea de Adrian Cristea

Bianca Drăguşanu a ales să-şi prelungească sărbătorile de iarnă cu o vacanţă în Dubai, prilej care îi oferă roşcatei ocazia de a-şi încânta fanii cu poze destul de provocatoare.

Bianca Drăguşanu a ales să-şi prelungească sărbătorile de iarnă cu o vacanţă în Dubai, prilej care îi oferă roşcatei ocazia de a-şi încânta fanii cu poze destul de provocatoare. Însă, nu toţi admiratorii săi sunt de acord cu silueta pe care acesta o afişează din ce în ce mai des.

Alături de un grup de prieteni, vedeta a ales să se relaxeze în locuri luxoase din Dubai şi să uite de Prinţul Cristea măcar pentru o perioadă de timp. Obişnuită cu desele despărţiri de iubitul ei fotbalist, roşcata nu pare că suferă, ba din contră se bucură de soare şi de compania prietenelor sale.

Deşi aspectul fizic al Biancăi a fost mult dezbătut de media, nici acum vedeta nu scapă de criticile celor care o urmăresc frecvent. Pentru că ţine în permanenţă legătura cu fanii pe Facebook şi postează poze cu fiecare activitate pe care o are, Bianca este asaltată atât cu aprecieri, cât şi cu multe critici.

În costume de baie cât mai mici care îi pun în valoare formele, roşcata pare că este foarte mulţumită de aspectul său fizic cu care se mândreşte ori de câte ori are ocazia. Totuşi, silueta Biancăi este din ce în ce mai firavă, fapt ce aduce iar în prim-plan problema anorexiei. Vedeta a negat dintotdeuna că ar avea probleme cu greutatea şi a susţinut ferm că aşa îşi doreşte să arate: "Anorexia este un cuvânt folosit în mod greşit. Una este să fii slab, alta e să fii bolnav".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod