Soția lui Denis Ștefan o amenință pe amanta acestuia, bebelușa Cristina

După o căsătorie care a durat cinci ani, Denis Ștefan și încă soția lui, Iuliana nu mai formează un cuplu. Motivul separării celor doi este bebelușa Cristina, cu care Ștefan a început o

După o căsătorie care a durat cinci ani, Denis Ștefan și încă soția lui, Iuliana nu mai formează un cuplu. Motivul separării celor doi este bebelușa Cristina, cu care Ștefan a început o relație de mai bine de 6 luni.

Actorul și mai tânăra dansatoare de la Cronica Cârcotașilor locuiesc împreună încă de la începutul relației și trăiesc o poveste de dragoste care sfidează legământul dintre actor și soția lui, de care încă nu a divorțat. Ba mai mult, Ștefan nu se ferește să recunoască sau să se afișeze în public cu mai noua lui iubită.

”Sunt împreună cu Cristina de câteva luni, ne iubim, totul este perfect.

Sunt despărţit de soţia mea, mai mult nu am ce să vă spun”, a declarat actorul pentru CanCan.

Se pare că, nici Denis Ştefan, nici Iuliana nu s-au grăbit să divorţeze până acum şi conform CanCan, soţia acestuia nici nu intenţionează să se despartă legal. Şi ca orice femeie care încearcă să-şi ţină soţul aproape şi care a fost trădată, Iuliana i-a trimis câteva mesaje Cristinei în care o atenţionează şi chiar o ameninţă.

”Eu am văzut mail-urile pe care Cristina le-a primit.

La început, această femeie i-a scris că Denis joacă la două capete, că ea nu este singura femeie din viaţa lui, şi că în mod sigur, vor mai apărea şi alte femei. Şi că va fi înşelată. Probabil a vrut să o determine să renunţe la ea. Ulterior, a devenit mai agresivă şi i-a spus că este o zdreanţă de femeie şi că va avea ea ac de cojocul ei dacă nu încetează să se mai vadă cu Denis”, a declarat o sursă pentru CanCan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod