Nicoleta Luciu iartă înainte de Sărbători. S-a împăcat cu tatăl ei!

Nu şi-au mai vorbit de ani de zile din cauza problemelor pe care le are cu alcoolul, dar de Sărbători, Nicoleta Luciu trece peste resentimente şi se împacă cu tatăl ei. Chiar dacă în cele mai

Nu şi-au mai vorbit de ani de zile din cauza problemelor pe care le are cu alcoolul, dar de Sărbători, Nicoleta Luciu trece peste resentimente şi se împacă cu tatăl ei. Chiar dacă în cele mai grele momente ale ei nu a avut parte de suportul părintelui, brunta a decis să-l viziteze de Crăciun.

După ce i-a marcat copilăria şi nu şi-a găsit liniştea decât în momentul când părinţii ei s-au despărţit, Nicoleta Luciu nu vrea să aibă sentimente de ură faţă de tatăl ei. A plecat din apartamentul din Drumul Taberei împreună cu mama sa, Iuliana Luciu şi fratele ei, Dan şi de atunci relaţiile cu părintele pater au fost inexistente.

"O să-l vizitez de Crăciun.

E tatăl meu şi nu pot schimba asta. O să-i duc mâncare, tot ce are nevoie. O să-i fac sarmale, cârnăciori, prăjituri, salată de boeuf şi alte gustări. Nu pot rămâne indiferentă faţă de el, ce-a fost a fost", a spus Nicoleta pentru WOWbiz.

"Tata este un om extraordinar, dar n-a reuşit să se lase de "jobul" ăsta. Am avut o copilărie ca orice familie cu un părinte cu o astfel de problemă. N-am mâncat bătaie, nu ne-a bătut. Îl ştiam de frică şi nu făceam prostii. Din cauză că îl ştiam de frică nu puteam să aducem alte colege acasă, să învăţăm, să ne jucăm.
Ne-a lipsit dragostea unui părinte, adică a tatălui. Ne-a lipsit să ne ţină de mână, să ne drăgălăşească. Nu ne-a spus niciodată că ne iubeşte. Dacă nu veneam la 10 acasă dormeam pe scară. O dată am venit la 22:05 şi am dormit pe scară. Eram în clasa a X-a, am chemat nişte colege că-mi era frică. Dacă plecam de acolo nu ne mai primea deloc în casă"
, povestea vedeta cu câteva luni în urmă.

În urmă cu doi ani, Ion Luciu vorbea şi el deschis despre relaţia cu fiica lui cea mare şi recunoştea problemele pe care le are cu băutura, dar critica atitudinea Nicoletei faţă de el.

"Nu vreau să vă mint: beau două,trei, chiar şi cinci beri pe zi.

Însă am crescut trei copii, i-am ţinut în şcoală. Au avut casă, au avut ce mânca. Pe Nicoleta nu am bătut-o niciodată. Dacă eram beţiv, nu reuşeam să fac lucrurile astea pentru ei. Acum sunt supărat, de-aia beau. Am ajuns la ciroză din cauza asta, din cauza supărărilor. Trebuie să iau un tratament, dar nu am bani să o fac. Trebuie să întreţin apartamentul. Din cauza cirozei m-am pensionat. Îmi simt ficatul cum fierbe. Merg cu boala asta de ani de zile, dar nu m-am dus la spital. Dacă mi se întâmplă ceva, tot aici mă vor găsi, mâncat de muşte.
Dacă aveţi părinţi, aveţi grijă de ei. Nu ca fetele mele, care au ajuns vedete"
, declara tatăl vedetei în 2010 pentru Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod