Soţul Ralucăi Moianu a trecut peste infidelitatea acesteia

Nimeni nu se aştepta ca tocmai Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii "Iartă-mă", să calce strâmb. Cu câteva zile în urmă, aceasta a fost fotografiată în compania unui cameraman cu care se

Nimeni nu se aştepta ca tocmai Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii "Iartă-mă", să calce strâmb. Cu câteva zile în urmă, aceasta a fost fotografiată în compania unui cameraman cu care se săruta pătimaş într-o pădure.

În vârstă de 44 de ani, cu o căsătorie care durează de 14 ani şi de pe urma căreia are un copil, Raluca Moianu şi-a înşelat soţul cu un cameraman mai mic cu 10 ani decât ea. Chiar dacă a prezentat ani de-a rândul emisunea Iartă-mă şi ar fi trebuit să înveţe ceva din dramele altor cupluri, vedeta nu a putut să spună nu unei escapade amoroase.

Spre surprinderea tuturor, soţul acesteia, stomatologul, dar şi comentatorul sportiv, Marius Ancuţa nu a fost deloc mirat de fotografiile în care partenera lui apărea sărutându-se cu un tânăr.

"Nu e ceva nou pentru mine. Pentru public, da! Am discutat cu Raluca despre aceste fotografii, ne-am certat acasă. Nu exclud varianta divorţului, mă voi mai gândi", a declarat Marius pentru Libertatea. Se pare că, cei doi au o relaţie nonconformmistă şi nu se exclude varianta unei răzbunări a Ralucăi pentru infidelităţile soţului, sau dorinţa acesteia de egalitate.

"Poţi să mai greşeşti în 14 ani de căsnicie. De ce nu mă urmăresc şi pe mine ziariştii, căci ar avea ce scrie, nu glumă!", este declaraţia stomatologului.

Chiar dacă numai cei doi ştiu adevărul, un lucru este cert, Marius Ancuţa a iertat-o pe Raluca Moianu de dragul familiei şi al stabilităţii căsniciei lor. Prieteni apropiaţi ai cuplului au declarat că soţul Ralucăi i-a liniştit spunându-le că totul este în regulă între ei acum.
"Între noi, situaţia este rezolvată! Am trecut peste asta, momentan am o familie", sunt spusele stomatologului, conform ziarului CanCan.

Şi ca să nu credem că sunt doar vorbe în vânt, controversatul cuplu a fost surprins zilele trecute de paparazzi CanCan făcând mai multe drumuri împreună şi comportându-se ca şi când această poveste nici nu ar fi existat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod