Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au pus punct relaţiei din nou

Relaţia celor doi a fost marcată încă de la început numai de certuri şi împăcări despre care s-a vorbit foarte mult. Chiar dacă îşi fac declaraţii de dragoste sau se ceartă, Tonciu şi

Relaţia celor doi a fost marcată încă de la început numai de certuri şi împăcări despre care s-a vorbit foarte mult. Chiar dacă îşi fac declaraţii de dragoste sau se ceartă, Tonciu şi Mitea îşi spală rufele mereu în public şi nu ţin nimic doar pentru ei.

După o relaţie care a durat 4 ani şi care urma să evolueze printr-o căsătorie, vedeta şi fotbalistul s-au despărţit din nou, spunând că de data aceasta este definitiv. Fiecare dintre cei doi se acuză reciproc pentru această ruptură, motivele fiind numeroase.

Andreea este nemulţumită de situaţia financiară şi de infidelitatea partenerului, şi mai nou crede că lui Mitea i-au fost făcute farmece ca să nu se înţeleagă şi să nu aibă o relaţie fericită cu ea.
"Nu mai vreau să facă deloc parte din viaţa mea.

Eu cred că are ceva făcut de tot de întâmplă aşa. Cred că are farmece făcute şi vreau să scap de el, cred că de vreo fostă iubită. L-am iubit mult, dar trece printr-o perioadă proastă din punct de vedere financiar şi din alte puncte de vedere. Nu mai vreau să-mi bat joc de mine şi de familia mea, care chiar mă iubeşte cu adevărat. Mi-am dezamăgit foarte rău familia şi îmi pare foarte rău. Mama mea suferă cel mai mult, pentru că mă iubeşte cel mai mult. Am plâns după el de fiecare dată când ne-am certat. Aşa e când iubeşti! El m-a înşelat de mai multe ori. Nu ştiu dacă îl mai iubesc sau este doar obişnuinţă.
Familia lui nu m-a suportat niciodată, iar mama mea nu l-a plăcut pe el"
, a declarat Tonciu pentru Acasă Tv.

Mitea, însă, deşi recunoaşte că a înşelat-o şi că are probleme din cauza lipsei unei echipe, crede că Tonciu şi-a găsit pe altcineva şi s-a săturat de el.
"Andreea şi-a găsit pe cineva în momentul de faţă sau nu m-a iubit niciodată! Acestea sunt motivele pentru care ne-am despărţit. Am iubit-o, sunt gelos, am stat 4 ani de zile cu această fată şi tot timpul am avut gânduri serioase cu ea. Am vrut o familie cu Andreea, am crezut că este femeia visurilor mele şi că o să rămână alături de mine pentru totdeauna.

Mama ei nu mă suportă, nu înţeleg de ce. Mâine o să merg la biserică şi sper să îmi spună preotul dacă am ceva făcut. Sper că nu mi-a făcut Andreea ceva ca să o iubesc atât de mult şi să nu am parte de ea. Din dragoste pentru ea nu am ieşit în presă ca să vorbesc despre familiile noastre, să fac scandal sau să o vorbesc de rău şi nici nu voi face asta niciodată. Ea e cea care vrea să termine cu mine", a răspuns Mitea la acuzele Andreei.

Şi să arate că, într-adevăr, s-au despărţit şi nu mai vrea să aibă nimic cu el, Tonciu a ars în direct hainele fotbalistului, spunând că speră ca focul să-i alunge toate ghinioanele.

Nici reacţia lui Mitea nu a întârzâiat să apară: "Mi-am dorit dintotdeauna să funcţioneze relaţia noastră. Mă doare că, după 4 ani de zile, ai dat totul uitării atât de repede, că mi-ai dat foc. Simt că ai pe altcineva. S-a mers prea departe cu arsul hainelor", a spus Mitea telefonic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod