Buzele gigantice ale Biancăi Drăgușanu. Vezi cum arată!

De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin numeroase transformări care au ajutat-o să devină diva sexi de astăzi. Dacă ne uităm la imaginea de acum 10 ani a Biancăi, și facem o comparație cu

De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin numeroase transformări care au ajutat-o să devină diva sexi de astăzi. Dacă ne uităm la imaginea de acum 10 ani a Biancăi, și facem o comparație cu imaginea de acum, diferențele sunt evidente.  Chiar dacă  roșcata nu recunoaște toate intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut, criticii săi nu se ascund să o denumească „papușa din plastic”.

Specialiștii în domeniul chirurgical au urmărit transformarea Biancăi și susțin că aceasta are multe intervenții la activ: botox în frunte, umplere riduri, lucrare stomatologică, implanturi mamare, scoaterea alunițelor, lipoaspirație, și nu în ultimul rând, acidul hialuronic din buze cu care ne șochează în ultimul timp.

Pe lângă operațiile grele pe care și le-a făcut, injectarea botoxului în buze nu reprezintă un prea mare efort pentru vedetă.

Cantitatea acestuia, însă, ne pune semne de întrebare și ne face să credem că Bianca ar fi obsedată de perfecțiune și nu știe când să se oprească. Dacă acum câteva luni, roșcata s-a declarat nemulțumită de mărimea exagerată a buzelor  și a decis să-și scoată botoxul, acum a revenit și pare că nu se mai oprește. 

"Am un implant mamar, o mărire de buze cu acid hialuronic, substanță pe care am scos-o când m-am operat la genunchi. Mi-am scos câteva alunițe și mi-am făcut dinții.

Nu am foarte multe operații. Dacă aș simți nevoia să-mi fac alte intervenții nu aș ezista și aș recunoaște acest lucru. Am exagerat cu buzele, dar mi-am scos substanța din ele. Am avut o problemă la picior și pentru că tot eram anesteziată l-am rugat pe medic să-mi scoată substanța din buze", a declarat Bianca Drăgușanu pentru Kanal D.

Vizibil deranjată că este considerată o papușă de plastic, Bianca a ținut să precizeze că singura operație pe care o are este cea de mărire a bustului, celelalte intervenții fiind tratamente de înfrumusețare.

Se pare că, vedeta trece printr-o perioadă a exagerărilor, ea începând cu slăbitul extrem ce a făcut publicul să o considere anorexică, și terminând cu buzele care au ajuns să-i distrugă aspectul feței.

Problema este că, roșcata este pe deplin mulțumită de imaginea ei, iar criticile nu o ajută într-un mod constructiv. “Eu nu regret nimic din ce am ales să fac până acum. Nu consider că am exagerat aşa cum au avut tendinţa unii să mă critice. Toate modificările pe care mi le-am făcut m-au ajutat să prind încredere în mine”, a spus Bianca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod