Loredana Ciobotaru, fata de care s-a îndrăgostit Smiley, mai tare decât Alexandra Stan

Fata care a uimit întreaga ţară cu vocea ei, a reuşit marţi în cadrul emisiunii "Vocea României", performanţa de a-i fermeca pe toţi juraţii. În lupta antrenorilor de a o avea în echipă,

Fata care a uimit întreaga ţară cu vocea ei, a reuşit marţi în cadrul emisiunii "Vocea României", performanţa de a-i fermeca pe toţi juraţii. În lupta antrenorilor de a o avea în echipă, Smiley a fost cel care şi-a arătat un interes aparte pentru Loredana. Şi din partea concurentei s-a simţit o simpatie, ea alegându-l fără să stea pe gânduri pe burlacul Smiley.

Loredana Ciobotaru este o tulceancă de 22 de ani, plină de energie şi care cântă dumnezeieşte. Face parte dintr-o formaţie numită "Life on Mars" şi a participat de-a lungul timpului la numeroase concursuri de unde a ieşit triumfătoare.

Nume celebre precum, Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu, sau băieţii de la Alb Negru, au făcut parte din viaţa Loredanei prin turnee, ne informează CanCan.

Deşi nu s-a afirmat până acum foarte mult, tânăra participantă a avut dueluri cu vedete care acum sunt de talie internaţională. În 2009, a participat la "Festivalul de la Mamaia", unde a avut-o ca rivală pe Alexandra Stan. Deşi a luat premiul I la acel concurs, tot Alexandra Stan a ajuns cunoscută şi se bucură de succes acum.

Şi nu este prima confruntare dintre cele două. Loredana şi Alexandra au mai participat şi la "Mamaia caută o vedetă", au ajuns amândouă în finală, dar Alexandra Stan a fost învinsă atât de frumoasa şatenă, cât şi de ceilalţi concurenţi.

Cu multă muncă şi o copilărie agitată, Loredana nu a renunţat la pasiunea ei pentru cântat şi luptă să câştige trofeul, aceasta fiind, fără doar şi poate, favorită pentru marele premiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod