Anamaria Prodan a pornit lupta cu fosta soţie a lui Reghe. Vrea să se răzbune!

Apariţia neaşteptată a Marianei Pfeiffer în viaţa cuplului Reghe-Prodan nu i-a făcut pe aceştia să se îndepărteze, ba din contra, i-a unit mai mult ca niciodată. Singura care va avea de

Apariţia neaşteptată a Marianei Pfeiffer în viaţa cuplului Reghe-Prodan nu i-a făcut pe aceştia să se îndepărteze, ba din contra, i-a unit mai mult ca niciodată. Singura care va avea de pierdut este fosta soţie a antrenorului Stelei, care va fi dată în judecată în Germania de cei doi şi vor cere custodia băiatului şi daune materiale considerabile.

Laurenţiu Reghecampf şi Mariana Pfeiffer au avut o căsătorie ce a durat 13 ani şi din care au rezultat doi copii, o fetiţă care a murit când era foarte mică, şi un băiat pe nume Luca.

După divorţul acestora din anul 2008, Reghe a început relaţia cu Anamaria, alături de care are un băieţel de 4 ani, Reghe Jr.

Zilele trecute, fosta soţie a antrenorului a iscat un adevărat scandal acuzându-l pe acesta că nu a plătit pensia alimentară. Nici Prodanca nu a scăpat de acuze, doamna Pfeiffer o acuză că i-a furat bărbatul şi că vrea să-i fure acum şi copilul.

"Noi ne iubim pe zi ce trece mai mult. Nimeni şi nimic pe lumea asta nu poate să ne despartă. Pot să mai apară încă 100 de Mariane cu un milion de poveşti.

Totul este în zadar. Îmi pare foarte rău pentru Mariana că la 50 de ani s-a pus în situaţii jenante, l-a pus şi pe soţul ei din Germania în aceleaşi situaţii şi ne doare sufletul pentru Luca. El nu merită aşa ceva. În rest, îi urăm să-i ajute Dumnezeu să-şi găsească liniştea şi fericirea şi poate va scăpa de ura şi invidia care o macină de ani buni", a declarat Anamaria pentru Click.

Cu toate că, Reghe şi Anamaria nu au intrat în acest joc murdar şi au răspuns cât se poate de politicos, ei sunt decişi să ia măsuri atât pentru liniştea lui Luca, cât şi a lor, şi s-o dea în judecată în Germania.

"Pentru 20 de minute de apariţie în trei seri la televizor, că tot şi-a dorit să devină vedetă, va avea pe cap două procese în Germania, unul pentru custodia copilului şi altul pentru distrugerea imaginii publice.

Va plăti toată viaţa ei şi este pe punctul să-şi piardă şi băiatul", a mai spus Anamaria pentru Click.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod