Oana şi Viorel Lis sunt la un pas să divorţeze

După ce ani de-a rândul, relaţia dintre cei doi a fost catalogată drept una excentrică, se pare că, a venit momentul să aflăm mult mai multe detalii picante ale cuplului Lis. Acest weekend,

După ce ani de-a rândul, relaţia dintre cei doi a fost catalogată drept una excentrică, se pare că, a venit momentul să aflăm mult mai multe detalii picante ale cuplului Lis. Acest weekend, Viorel Lis a fost fotografiat de paparazi în compania unei doamne care nu era soţia sa.

Deşi a trecut de mult de prima tinereţe, fostului primar încă îi arde de întâlniri extraconjugale şi se pare că nu se mai mulţumeşte doar cu soţia sa. Luată prin surprindere de apariţia fotografiilor, Oana a fost de-a dreptul şocată şi imediat s-a gândit la divorţ. În ciuda faptului că edilul nu-şi recunoaşte aventura, tânăra lui parteneră nu crede un cuvânt din scuzele acestuia.

Invitată la emisiunea "Drept la ţintă", Oana Lis s-a arătat foarte afectată de situaţie şi i-a cerut în direct explicaţii infidelului.

"Nu pot să cred aşa ceva. Mi se pare ciudat din partea lui să facă aşa ceva. Cine este această fată? M-ai făcut de c...t aici! Vreau explicaţii! Îmi vine să plâng. După atâţia ani de relaţie, nu-mi vine să cred. Credeam că Viorel mă iubeşte pe mine. S-a gândit să mă înşele cât mai poate el. Este pe ultima sută de metri şi vrea să mai prindă şi el ceva", a spus Oana revoltată.

Viorel Lis a dat o explicaţie de care Oana nici nu a vrut să audă sau să lase de înteles că l-ar crede. "Eu am dormit în altă cameră. Nu vreau să mă fac de râs cu toată povestea asta.

Am cunoscut-o pe această fată într-un cazino. Am mai întâlnit-o, dar nu m-aţi prins. Am urcat la ea pentru a discuta despre afaceri. Eu şi domnişoara ne-am uitat pe nişte acte. Am dormit puţin acolo pentru că mi-a fost rău", spune fostul primar. Oana nu a exclus un eventual divorţ, ea declarând că s-a mutat la o prietenă şi se gândeşte serios la separarea definitivă de acesta.

Furioasă pe bună dreptate, Oana a făcut dezvăluiri piperate în legătură cu doriţele sexuale ale soţului şi cu trecutul acestuia: "M-a făcut de râs faţă de toate lumea.

Nu credeam că este în stare de aşa ceva. Eu sunt de la 19 ani cu el. Am avut o relaţie frumoasă. Am aflat de la fosta lui soţie că a avut sute de femei. Când eram la începutul relaţiei era şi cu alte femei, dar nu mă afecta pentru că nu stăteam împreună. Am fost cu el la bine şi la rău. E mare gagicar. Viorel mi-a cerut şi să facem sex în trei. El se uită chiar şi acum după alte fete pe stradă chiar dacă este cu mine".

Mai nou, pentru că rugăminţile şi explicaţiile lui Viorel Lis nu sunt suficiente, bunica Oanei a apărut în peisaj pentru a-i împăca pe cei doi.

"Am crezut că mor când am văzut-o plângând. Au venit supăraţi la mine înainte să apară problema asta. Am venit aici ca să se împace. Oana trebuie să-i mai dea o şansă, chiar dacă este ambiţioasă", a spus bunica Oanei Lis pentru Kanal D, citat de Click.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod