Daniela Crudu a fost părăsită pentru că a făcut striptease

Povestea de dragoste cu năbădăi dintre Cruduţa şi Nilă continuă cu un nou episod. De această dată, Mihai Costea a hotărât să se despartă de Daniela Crudu pentru că a făcut striptease
Povestea de dragoste cu năbădăi dintre Cruduţa şi Nilă continuă cu un nou episod. De această dată, Mihai Costea a hotărât să se despartă de Daniela Crudu pentru că a făcut striptease în direct în emisiunea lui Dan Capatos.
Ieri seară, bruneta a făcut striptease în direct, în emisiune, iar iubitul ei s-a supărat atât de tare încât i-a dat papucii printr-un sms. Mai mult, se pare că Nilă nu suportă ceea ce face Cruduţa şi nu poate trece peste faptul că ea este asistentă TV.
"Nu e glumă, dar el îşi doreşte el treaba asta. Nu suportă să mă vadă în situaţiile astea şi vrea să spun asta ca să ştie toată lumea. M-a rugat şi am spus-o, eu nu voiam să spun asta aici, dar m-a rugat. Am vrut să zic pentru că m-a rugat. Nu îi place tot ce fac au aici şi nu acceptă asta. El vrea, eu îl iubesc, dar nu am ce să fac, nu pot să trag de el, o să mă duc la tata dacă e. Mie îmi place ce fac aici foarte mult, fac cu tot sufletul. Mă iubeşte, dar nu acceptă meseria mea, îmi place ceea ce fac şi îmi pare rău că nu mă acceptă aşa", a zis Cruduţa, în direct, ieri seara.
"El este un om minunat şi nu înţelege showbizul, aşa cum nici eu nu înţeleg showbizul. Am vorbit de acasă şi mi-a zis că atâta timp cât avem o relaţie nu se poate să fac aşa ceva, dansuri sau altceva. Acum am făcut-o oficial, la dorinţa lui. Sunt dezamăgită pentru că am devenit cuminte datorită lui pentru că îl iubesc şi a spus că e prea mult ce fac aici. Plâng pentru ce a fost frumos între noi. Dacă tot îmi dădea papucii, nu cred că trebuia să o facă acum aşa" a mai spus Cruduţa în emisiunea lui Capatos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod