Anca Badiu vrea să se împace cu fratele ei ca să treacă mai uşor peste depresie

De câteva luni bune, cântăreaţa se luptă cu depresia şi urmează tratamente peste tratamente pentru ca starea ei să se îmbunătăţească. Pe lângă medicamente, Anca Badiu vrea să-şi

De câteva luni bune, cântăreaţa se luptă cu depresia şi urmează tratamente peste tratamente pentru ca starea ei să se îmbunătăţească. Pe lângă medicamente, Anca Badiu vrea să-şi ţină fratele aproape şi să se refugieze în muncă, dorindu-şi foarte tare o colaborare cu acesta.

Artista trece prin chinuri groaznice de câteva luni din cauza unei depresii majore de care încearcă din răsputeri să scape. Anca a apelat la tratament de specialitate, fapt ce i-a stricat puţin relaţia cu fratele său, care este pocăit, şi care a susţinut că aceste probleme ale ei se pot rezolva prin rugăciuni.
"El este pocăit.

Spune că totul se rezolvă prin rugăciuni, însă când este vorba de o boală trebuie să apelezi la ajutor de specialitate. Îl iubesc, mă iubeşte, însă are alte idei şi concepţii faţă de mine. Refuză să cânte împreună cu mine melodii care nu sunt despre Dumnezeu, iar eu încerc să îl conving să revină la sentimente mai bune. Acum suntem la munte, la Buşteni. Am venit să mă relaxez, dar şi să vorbesc cu Alexandru", a spus Anca Badiu pentru CanCan.

Pentru a îmbunătăţi relaţia dintre ei şi pentru a încerca să-l convingă să cânte alături de ea, Anca a plecat împreună cu fratele său la munte şi a postat câteva fotografii pe pagina ei de Facebook.

"Primul pas a fost făcut.

Mi-a cântat în inima pădurii, chiar dacă doar melodii cu tentă religioasă. Eu sper să se dea pe brazdă. I-am propus să colaborăm la o melodie ale cărei versuri se refereau la dragoste, la lucruri frumoase. Deocamdată nu a acceptat, însă, cine ştie. Sper să revină la sentimente mai bune", a completat artista privitor la o posibilă colaborare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod