Adriana Bahmuţeanu s-a operat, dar Prigoană rămâne la fel de indiferent

De parcă nu era de ajuns, după ce a trecut printr-un imens scandal cu soţul său, Adriana Bahmuţeanu pare că nu are linişte nici acum şi ghinioanele se ţin lanţ de ea. Vedeta a fost operată

De parcă nu era de ajuns, după ce a trecut printr-un imens scandal cu soţul său, Adriana Bahmuţeanu pare că nu are linişte nici acum şi ghinioanele se ţin lanţ de ea. Vedeta a fost operată vineri de fibrom uterin, dar are încă dureri foarte mari.

Internată la Spitalul Victor Babeş din Capitală, Bahmuţeanca a suferit o procedură de eliminare a fibromului uterin de care vroia să scape de câteva luni bune. Metoda pe care aceasta a ales-o a fost una nechirurgicală mult mai simplă, dar doctorul a avertizat-o că există posibilitatea ca după procedură să aibă dureri de burtă chiar şi o săptămână.

"Mi s-a părut senzaţional ca printr-o injecţie în venă să scapi de un fibrom uterin.

Mă simt bine, deşi mă doare rău burta. Stau pe calmante", a declarat Adriana pentru Click.

La două zile de la operaţie, mama vedetei spune că Bahmuţeanca stă în pat şi că se simte foarte rău. Cu toate acestea, domnul Prigoană nu i-a dat niciun semn Adrianei nici pe patul de spital, nici acum în perioada de recuperare, aratând că nu îi pasă deloc de mama copiilor lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod