Idila dintre Cristea şi Tania Budi s-a confirmat

După ce s-a speculat că între cei doi s-ar fi legat o poveste de dragoste, apar primele dovezi că acest zvon este adevărat. Un vecin de-al Taniei a dezvăluit pentru Libertatea că blonda şi

După ce s-a speculat că între cei doi s-ar fi legat o poveste de dragoste, apar primele dovezi că acest zvon este adevărat. Un vecin de-al Taniei a dezvăluit pentru Libertatea că blonda şi fotbalistul nu se feresc să se întâlnească şi pare că au o relaţie în toată regula.

Nu degeaba Bianca Draguşanu a tot atacat-o pe Tania Budi imediat după despărţirea sa de Cristea. Deşi până acum erau numai zvonuri, se pare că un martor cheie poate confirma idila dintre cei doi. Chiar dacă Tania şi Cristea nu au recunoscut nimic din ce se spune, încet încet totul iese la iveală. Reporterii Libertatea au scos informaţii importante despre acest subiect de la vecinul Taniei Budi care a declarat că fotbalistul o vizitează pe aceasta încă din vară şi au activităţi specifice unui cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Martorului nu i-a fost prea greu să-şi dea seama de relaţia lor, pentru că blonda şi Cristea nu se feresc de nimeni: "Nu se ascunde. Nu s-a ferit niciodată. Îşi parchează maşina chiar vizavi de intrare". Vecinul dezvăluie că Adrian o vizitează foarte des pe aceasta, pleacă în plimbări şi merg şi la cumpărături împreună. "Veneau cu sacoşe cu legume, pepeni, uneori sticle de vin. Alteori ieşeau seara să mănânce în oraş şi se întorceau după ora unu noaptea. Sau plecau să se plimbe cu câinele în parc. La un moment dat chiar au plecat împreună şi s-au întors după patru zile", spune acesta referitor la activităţile pe care cei doi le au. Foarte atent, omul a remarcat şi că "prinţul" vine la Tania în absenţa acesteia, ceea ce înseamnă că are cheile apartamentului ei, o dovadă de încredere ce nu poate fi decât între doi prieteni foarte apropiaţi sau într-un cuplu. Care să fie adevărul?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod