Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au ajuns din nou la divorţ

Deşi scandalul dintre cei doi a început cu ceva vreme în urmă, de abia zilele trecute Silviu Prigoană a intentat divorţ. Trecuţi deja prin trei divorţuri şi multe certuri conjugale, situaţia

Deşi scandalul dintre cei doi a început cu ceva vreme în urmă, de abia zilele trecute Silviu Prigoană a intentat divorţ. Trecuţi deja prin trei divorţuri şi multe certuri conjugale, situaţia de acum este mult mai serioasă ţinând cont că la mijloc sunt copiii, Maximus şi Eduard.

După ce a depus o cerere la judecătorie pentru a o ţine departe pe Bahmuţeancă de copii, acum, Silviu Prigonă pare mai interesat de divorţul de aceasta. Politicianul a decis să încheie căsnicia cu Bahmu şi a depus actele de divorţ zilele trecute la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală.
Vizibil afectată, Adriana nu îşi explică comportamentul soţului său, dar se bucură că cei 2 copii ai lor vor rămâne în grija ei, susţinând că ei sunt cei mai importanţi pentru ea din tot acest balamuc.

"Îi mulţumesc lui Prigoană pentru că a băgat divorţ, că bănuiesc că mi-a făcut un cadou.

Cred că dacă altcineva în locul meu trecea prin asta ajungea la balamuc. Domnul Prigoană mie mi-a frânt inima şi acum încerc să o repar cumva. Acum mi-a dat lovitura cauzatoare de moarte, dar şi în timp mi-a dat. El îmi zice stai fir-ai a dracului că îţi arăt eu, bag divorţ. O dovadă de maturitate ar fi fost să vină să vorbim", a declarat Adriana pentru Antena 1.

Cu toate că şi-ar dori ca Prigoană să se implice în creşterea copiilor, Bahmuţeanca nu vede cu ochi buni relaţia tată-copii după ce despărţirea va fi oficială: "Sunt curioasă cum o să le facă el baie la copii, cum o să îi dea unuia să bea cu biberonul şi să îl legene pe celălalt.

M-aş bucura să se implice în creşterea copiilor. Credeam că nimeni şi nimic nu ne-ar mai putea despărţi, am trecut prin multe, am pierdut un copil. În iunie îmi spunea că mă iubeşte".

Primul termen al procesului va fi pe 21 noiembrie, dar până atunci ne putem aştepta la o împăcare măcar de dragul copiilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod