Romaniţa Iovan se pregăteşte de nuntă

După patru ani de la divorţul de Adrian Iovan, creatoarea de modă Romaniţa Iovan (48 de ani) a hotărât să-şi refacă viaţa alături de tânărul avocat Iulian Gogan (35 ani). Romaniţa şi

După patru ani de la divorţul de Adrian Iovan, creatoarea de modă Romaniţa Iovan (48 de ani) a hotărât să-şi refacă viaţa alături de tânărul avocat Iulian Gogan (35 ani).

Romaniţa şi Iulian se iubesc de patru ani şi au decis, în aceste zile, să treacă la următorul pas al relaţiei. Cei doi şi-au anunţat recent logodna pe Facebook, pentru ca toată lumea să afle vestea cea mare.
Şi chiar dacă prietenii le-au urat toate cele bune, au fost şi persoane care nu s-au bucurat pentru cei doi.
Adrian Iovan, fostul soţ al Romaniţei, nu a părut foarte încântat când a auzit vestea. "Nunta Romaniţei nu mă interesează, nu ştiam că se mărită şi nu mă interesează subiectul. Ce să-i urez? Nu am nimic de urat! Nu vreau să aud nimic legat de nunta ei! Este treaba ei! Eu vorbesc cu fosta mea soţie de trei ori pe zi, strict legat de copilul pe care îl avem împreună", a declarat pilotul, potrivit Libertatea.
Romaniţa a mai fost căsătorită, timp de cinci ani, până în 2008, cu pilotul Adrian Iovan, cu care are şi un băiat în vărstă de 6 ani, Albert.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod