Smiley apare din nou la Prima TV. Artistul este guest star în primul episod „Neam legat“

După ce în luna mai a fost invitat la „Mondenii“, Smiley joacă, alături de Micutzu, Adrian şi Nelu, propriul rol în prima ediţie „Neam legat“, difuzată luni, 7 iulie, de la ora 21.00,

După ce în luna mai a fost invitat la „Mondenii“, Smiley joacă, alături de Micutzu, Adrian şi Nelu, propriul rol în prima ediţie „Neam legat“, difuzată luni, 7 iulie, de la ora 21.00, la Prima TV.

Deşi este sub contract cu Pro TV, acolo unde este jurat la emisiunea „Vocea României“, se pare că Smiley are voie să apară şi la alte posturi TV. Artistul dovedeste că poate nu doar să joace alături de actorii show-ului de la Prima TV, dar şi să facă haz de faima care îl înconjoară.

Alături de “superprofesionista” echipa din mini-seria Poliţia Plajei, Smiley va arăta publicului că întotdeauna te poţi baza pe ajutorul instituţiilor statului român atunci când eşti celebru.

Trecând cu bine de un necaz în trafic, Smiley va descoperi dragostea într-un loc neaşteptat.

În plus, el va demonstra cât de talentaţi sunt unii români şi cum se gestionează o criză, salvând turiştii de pe litoralul românesc.

„Cel mai greu lucru când filmezi cu Smiley e să eliberezi locul de filmare de oamenii care s-au adunat să-l vadă. Partea bună e că, dacă îi roagă Smiley să plece, pleacă“, a spus Adrian Nicolae.

În „Neam legat“, rolurile principale vor fi jucate de Cosmin Nedelcu “Micutzu”, Adrian Nicolae şi Ioan Cortea.

Din echipă mai fac parte Ştefan Pavel, Vicki Răileanu, Eliza Georgescu, Paula Minginer, Cremona Boto şi Laura Bălan.

„'Neam legat' aduce un nou stil de comedie, va fi o emisiune plină de diversitate. Noul show va avea o structură specială. În cele 30 de minute, oamenii de acasă vor putea urmări mai multe mini serii (de genul telenovelă, de groază, SF etc.), printre care vom strecura şi nişte scheciuri independente ca gen“, a afirmat Micutzu.

Nucleul show-ului îl constituie cinci mini-seriale: "Ardelean şi Neliniştit", "Poliţia plajei", "StarBreak 1310", "Codul lui DelaVrancea" şi "Trei fraţi bogaţi".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod