Dezbrăcatu' şi Găinuşă, despre Huidu: „El e certăreţ, noi suntem discreţi“

În weekendul abia încheiat, vedetele de la Prima TV s-au reunit pentru a viziona în avanpremieră imagini din prima ediţie a emisiunii „Neam Legat“. Printre cei prezenţi s-au aflat

În weekendul abia încheiat, vedetele de la Prima TV s-au reunit pentru a viziona în avanpremieră imagini din prima ediţie a emisiunii „Neam Legat“.

Printre cei prezenţi s-au aflat inclusiv Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu' şi Mistreţu'. Cei patru au stat la aceeaşi masă, însă împărţiţi pe grupuleţe. Huidu a stat lângă bebeluşe şi lângă Hrubaru, în timp ce Găinuşă, Dezbrăcatu' şi Mistreţu' au stat la celălalt capăt al mesei.

Este bine cunoscut faptul că cei trei au plecat de la „Cronica Cârcotaşilor“ din cauza lui Huidu, în presă apărând informaţii potrivit cărora Găinuşă, Dezbrăcatu' şi Mistreţu' nu mai vorbesc cu fostul lor coleg.

La petrecerea dată în cinstea emisiunii „Neam Legat“, cei trei au vorbit cu reporterii de la WOWbiz despre fostul lor coleg, afirmând că aveau caractere diferite.

„Şerban este un fost coleg de-al nostru, am lucrat bine împreună. Bine, ne-am mai şi certat în ăştia 14 ani! El este un tip foarte certăreţ, noi suntem foarte discreţi. Au fost 14 ani frumoşi. De fapt, nu au fost chiar 14 ani, dar au fost frumoşi. O să fie bine! Ca să nu fie rău! O să avem mult de lucru. Venim cu forţe proaspete“, au spus cei trei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod