Silviu Prigoană i-a trimis un colet Adrianei Bahmuţeanu

Războiul dintre soţii Prigoană continuă. Omul de afaceri este hotărât să scape cât mai repede de toate lucrurile nevestei. Aşa că, zilele trecute a strâns toate borcanele cu murături din
Războiul dintre soţii Prigoană continuă. Omul de afaceri este hotărât să scape cât mai repede de toate lucrurile nevestei. Aşa că, zilele trecute a strâns toate borcanele cu murături din casă şi i le-a trmis Adrianei.
Şoferul lui Prigoană a fost cel care a livrat pachetul cu borcane, dar şi un scaun pe care Adriana îl avea în vila omului de afaceri.
Mai mult, Silviu Prigoană a postat pe anunţul.ro o citaţie oficială pentru soţia sa din partea firmei Rosal, acolo unde ea are cartea de muncă.
Angajata Bahmuţeanu este ameninţată cu reunirea Consiliului Director al societăţii, care îi va decide soarta pentru absenţele nemotivate. "De peste cinci ani am cartea de muncă la Rosal. Este doar o înţelegere ca toate nevestele angajaţilor de acolo să primească un contract cu salariul minim pe economie, pentru a le merge vechimea. Dacă aşa crede Prigoană că este normal să o trateze pe mama copiilor lui, eu nu mai am ce spune. Cel mai rău îmi pare că mi-a trecut şi maşina în acte pe Rosal, pentru a face reparaţiile pe firmă.
Acum mi-a luat şi maşina", a explicat Adriana Bahmuţeanu pentru cancan.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod