Marina Almăşan s-a despărţit de miliardarul Georgică Cornu

După o relaţie imposibilă, trăită mai mult pe ascuns, Marina Almăşan a decis să se despartă de Georgică Cornu. Sătulă de scandalurile provocate de soţia miliardarului, vedeta TV l-a

După o relaţie imposibilă, trăită mai mult pe ascuns, Marina Almăşan a decis să se despartă de Georgică Cornu. Sătulă de scandalurile provocate de soţia miliardarului, vedeta TV l-a părăsit pe bărbatul pentru care a divorţat.

La începutul acestui an Marina Almăşan era mai îndrăgostită ca niciodată de Georgică Cornu, omul de afaceri pentru care divorţase. Timp de mai multe luni cei doi s-au iubit pe ascuns, în speranţa că vor ajunge, într-o zi, să-şi oficializeze relaţia.

Mai mult, Marina primise un inel de logodnă de la miliardar.
Însă, după şase luni relaţia celor doi s-a destrămat. Sătulă de toate scandalurile provocate de soţia omului de afaceri, Marina a decis să pună punct poveştii lor de iubire. "Aproape fiecare întâlnire a noastră era urmată de scandaluri inimaginabile. Aceste scandaluri, provocate de femeia de care Georgică se chinuie să divorţeze, îl afectau puternic şi pe el, dar îi traumatizau şi pe copii, aşa că am decis să mă retrag.
Ţin foarte mult la el, mă rog lui Dumnezeu să aibă forţa să depăşească cu bine acest moment dificil din viaţa sa", a declarat vedeta TV pentru ziarul Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod