Mircea Stoian, atac la Bianca: "E deşteaptă de dă în gropi!"

Războiul dintre Stoian şi Bianca Drăguşanu pare fără sfârşit. Fostul coleg nu scapă nicio ocazie s-o atace pe roşcată. După ce a vizonat emisunea "Serviţi, vă rog", unde a participat

Războiul dintre Stoian şi Bianca Drăguşanu pare fără sfârşit. Fostul coleg nu scapă nicio ocazie s-o atace pe roşcată.

După ce a vizonat emisunea "Serviţi, vă rog", unde a participat şi Bianca Drăguşanu, Mircea N. Stoian a scris pe Facebook: "A dat cu mucişorii în fasole! E deşteaptă de dă în gropile alea adânci, e o divă ca Monica Gabor!"

Mai mult, Stoian a spus că fosta asistentă s-a dat în fapt şi a reuşit să le demonstreze tuturor cum este ea în realitate, deşi la televizior afişează o altă imagine.

"M-am uitat la <Serviţi, vă rog>. Şmecherie de emisiune. Poate ajung şi eu vreodată acolo. Să te ţii frăţie spectacol. Acolo, în condiţii de stres şi de muncă în echipă se vede caracterul fiecăruia. Biencuţa, mânca-i-ar cine ştiu eu de la Braşov silicoanele, a dat cu mucişorii în fasole, draga de ea. Dansează, dar nu ştie să danseze, face modă, dar nu ştie care sunt culorile calde şi reci, (în mintea ei or fi culorile de vară şi de iarnă). E deşteaptă de nimereşte perfect gropile ale adânci de pe marginea drumului din Calan, dar are replică la toate.
În concluzie e o divă perfectisimă şi aidoma Monicăi Gabor, trebuie plătită de noi toţi, pentru că există şi ne face onoarea să locuiască cu noi pe acelaşi pământ. Mulţumim Bianca pentru că exişti, şi scuze că suntem contemporani cu tine," a scris Stoian pe contul lui de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod