S-a despărţit Andreea Raicu de Horia Tecău? Un nou cuplu monden pe butuci?

După ce a avut câteva relaţii serioase cu nume celebre din showbiz-ul românesc, Andreea Raicu părea că şi-a găsit liniştea în braţele lui Horia Tecău. Deşi pozau în cuplu perfect, se

După ce a avut câteva relaţii serioase cu nume celebre din showbiz-ul românesc, Andreea Raicu părea că şi-a găsit liniştea în braţele lui Horia Tecău. Deşi pozau în cuplu perfect, se pare că tenismenul îşi petrece nopţile în club alături de o femeie, alta decât vedeta TV.

Diferenţa de vârstă dintre cei doi nu a fost o problemă pentru iubirea lor, Andreea Raicu fiind mai mare cu opt ani decât celebrul sportiv. După ce şi-au recunoscut relaţia, Andreea şi Horia erau de nedespărţit şi aveau activităţi specifice îndrăgostiţilor.

Fie evenimente mondene, fie la film în mall, cuplul format în luna octombrie pare că s-a spulberat după doar 3 luni de zile.

O schimbare s-a produs de la sfârşitul anului trecut, când cei doi nu au mai fost vazuţi împreună. Iar mai nou, Horia Tecău umblă liber prin cluburi fără urmă de Andreea Raicu. În noaptea de sâmbătă, tenismenul a ieşit într-un club de fiţe din Bucureşti alături de câţiva prieteni. Iniţial numai băieţi, în gaşcă a apărut pe parcurs şi o domnişoară care a stat numai pe lângă tenismen.

Chiar dacă era reticent şi încerca să nu se expună, Horia a fost vrăjit de bruneta cu care a vorbit şi a dansat toată seara.

Atât ea, cât şi sportivul păreau foarte atraşi unul de celălalt şi suspect de apropiaţi doar pentru nişte simpli prieteni, conform Cancan.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod