Dan Bittman riscă să nu mai poată cânta. Verdictul îl va afla în aprilie!

După operaţia suferită anul trecut la gât, artistul nu şi-a revenit nici până acum. Chiar dacă medicii de la Viena au sperat ca recuperarea să fie una rapidă, se pare că aceştia au făcut

După operaţia suferită anul trecut la gât, artistul nu şi-a revenit nici până acum. Chiar dacă medicii de la Viena au sperat ca recuperarea să fie una rapidă, se pare că aceştia au făcut o intervenţie chirurgicală greşită în cazul cântăreţului. Bittman a început un nou tratament menit să-i redea vocea, iar rezultatul final îl va afla în luna aprilie.

Pentru că Dan Bittman nu s-a simţit deloc bine după operaţie, acesta spunea la momentul respectiv că va da medicii resposabili de eşec în judecată, acuzându-i de malpraxis. De anul trecut până în prezent toate concertele şi spectacolele formaţiei Holograf au fost anulate, toţi fanii aşteptând cu sufletul la gură revenirea solistului.

Colegii de trupă au fost întotdeauna alături de Bittman, dar nu vor să-şi facă prea mari speranţe.

Doi dintre ei, Iulian Vrabete şi Edi Petrosel, sunt rezervaţi cu privire la refacerea lui, dar speră ca după încheierea noului tratament din luna aprilie vor avea veşti bune.

"Dan a început un tratament nou săptămâna trecută, iar medicamentaţia îi este prescrisă de un medic român. Din câte am văzut, deja se simte mai bine, starea lui s-a îmbunătăţit şi noi credeam că el o să se întoarcă pe scenă la sfârşitul primăverii, însă acest lucru, din păcate, se pare că nu se va întâmpla",
a declarat Iulian Vrabete, basistul trupei pentru WoWbiz.ro.

Şi toboşarul de la Holograf ţine să precizeze că situaţia este una destul de gravă şi admite posibilitatea ca Bittman să nu mai poată cânta deloc.

"Nu ne întoarcem pe scenă, cel puţin nu acum.

E într-o situaţie foarte nasoală, nu putem vorbi de o chestie optimistă. Operaţia a fost foarte prost făcută, asta e o problemă. La anumite teste, Dan a răspuns pozitiv, dar vedem ce se întâmplă până la urmă. Noi facem tot ce ne stă în putinţă, îi suntem alături mereu şi sperăm să fie bine în cele din urmă. Perspectivele erau foarte sumbre, asta se întâmplă când ajungi pe mâna cui nu trebuie. Aşa a fost cu Dan. Pot să vă spun ca e mai bine decât la începutul anului. Evaluarea definitivă va fi în luna aprilie, atunci vom afla dacă va mai cânta vreodată sau nu, însă noi sperăm să fie bine.
A început să reacţioneze la anumite teste, procedee, ceea ce e foarte bine. Mulţi doctori nu-i mai dădeau şanse de revenire, însă noi am crezut că există o soluţie. A luat nişte medicamente homeopate. De exemplu, azi a reacţionat foarte bine la medicament. Asta înseamnă că n-au fost afectate traheele. Din punct de vedere al vorbitului, e mult mai bine. El psihic nu e bine, îşi schimbă starea de spirit de la o zi la alta. Aşteptăm însă să-şi revină. Trupa aşteaptă, toată lumea aşteaptă"
, a spus Edi Petrosel pentru publicaţia menţionată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod