Andreea Marin: ”Eu nu trăiesc după regulile altora, eu trăiesc cum vreau eu!”

După controversatul anunț de despărțire pe Facebook, Andreea Marin și familia acesteia au intrat într-un adevărat circ mediatic. Chiar dacă vedeta militează pentru discreție, toate

După controversatul anunț de despărțire pe Facebook, Andreea Marin și familia acesteia au intrat într-un adevărat circ mediatic. Chiar dacă vedeta militează pentru discreție, toate aparițiile și mesajele TV nu fac altceva decât să dea amploare scandalului.

Într-un interviu pe care Zâna i l-a acordat Roxanei Iliescu, pentru Look TV, explică ce însemană pentru ea viața personală și este revoltată pe toți cei care îi judecă alegerile și i le comentează fără oprire.

"Mi se pare chiar culmea să fac o dezbatere naţională din faptul că noi am ales să mergem pe căi separate.

Eu nu trăiesc după regulile altora, eu trăiesc cum vreau eu, eu nu trebuie să cer voie nimănui", a declarat vedeta.

Și chiar dacă ea, alături de Ștefan Bănică au decis ca despărțirea să fie făcută publică și și-au asumat anumite riscuri, cei doi nu se așteptau ca situația să fie atât de mediatizată. Vedeta susține că mereu a fost discretă, chiar dacă statutul de persoană public a făcut ca multe din picanteriile intime să fie expuse lumii întregi.

"Noi am fost foarte discre
ţi cu viaţa noastră, nu se ştie unde ne-am căsătorit cu adevărat, în ce biserică, în ce ţară, sunt doar speculaţii care nici măcar nu au fost nimerite, nu am dat nimănui nicio poză de la nunta noastră", a mai adăugat Andreea Marin.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod