Andreea Marin, un divorţ de succes: Vedeta se relansează în televiziune!

Nouă ani în rolul prezentatoarei de la "Surprize Surprize" au consacrat-o pe Andreea Marin în televiziune şi au ridicat-o la rang de Zână. Chiar dacă a primit multe oferte de atunci, vedeta a

Nouă ani în rolul prezentatoarei de la "Surprize Surprize" au consacrat-o pe Andreea Marin în televiziune şi au ridicat-o la rang de Zână. Chiar dacă a primit multe oferte de atunci, vedeta a stat departe de ecran pentru o perioadă bună de timp. Acum îşi pregăteşte revenirea şi este mai decisă ca oricând să-şi reia cariera.

Şi deşi divorţul dintre ea şi Ştefan Bănică nu poate fi un prilej de bucurie, scandalul mediatic pe care l-a provocat îi poate aduce Andreei foarte multă promovare şi audienţă.

Se speculează chiar că acest contract i-a adus pe cei doi în pragul despărţirii, Ştefan nefiind de acord cu acest proiect.

După escapada din Dubai, Zâna nu a stat mult în ţară şi a plecat de data aceasta către o altă destinaţie şi cu un alt scop. Weekend-ul trecut, vedeta a plecat grăbită în Spania, la Madrid, unde a vizitat postul de televiziune Canal Sur în scopul unui proiect de emisiune menit să ajungă în România.

Emisiunea se numeşte "Tiene Arreglo" şi are un format asemănător celui de la "Surprize Surprize", cu care vedeta este deja obişnuită.

Show-ul este despre poveştile de viaţă a unor oameni obişnuiţi care caută rezolvare pentru problemele lor. Ajutorul oferit constă atât sub forma unor sfaturi date de oameni specializaţi, cât şi sub forma unui ajutor material din partea telespectatorilor care pot face donaţii în direct, conform nefiltrat.ro, citat de Click.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod