Victor Slav vrea ca Bianca Drăguşanu să se îngraşe. Află ce metodă a găsit!

Chiar dacă multă lume crede că Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au cuplat doar de dragul publicităţii şi că totul este regizat, faptul că cei doi petrec tot mai mult timp împreună

Chiar dacă multă lume crede că Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au cuplat doar de dragul publicităţii şi că totul este regizat, faptul că cei doi petrec tot mai mult timp împreună schimbă radical situaţia. Ba mai mult, Victor pare că are mare grijă ca Bianca să nu stea nemâncată şi o scoate la masă ori de câte ori are ocazia.

În ciuda faptului că la prima apariţie oficială ca şi cuplu, Victor a ţinut să precizeze că proaspăta lui iubită nu se înfometează, acum el face tot posibilul ca vedeta să mai ia câteva kilograme în plus.

"Să ştiţi că Bianca Drăguşanu chiar mănâncă!", a declarat Victor Slav.

Este posibil, ca acestă decizie de a-şi pune la îngrăşat iubita, să fi fost alimentată şi de spusele bunului său prieten, Bogdan Vlădău, care crede că Bianca a slăbit prea mult.

"Pare foarte happy şi l-am întrebat cum e Bianca.

Mi-a spus că e neaşteptat de mişto, faţă de cum spun oamenii că este. Victor nu e genul de om care spune prea multe despre viaţa amoroasă. Bianca e o femeie frumoasă, dar nu o cunosc personal şi nu ştiu ce principii, ce valori are. A slăbit cam mult după părerea mea, să nu mai facă treaba asta!", a spus Vlădău pentru Acasă TV.

Conform Libertatea, cel mai neaşteptat cuplu al anului a fost surprins în timp ce se îndrepta spre un restaurant celebru din Bucureşti. Şi nu e prima oară când se întâmplă.  Când cei doi şi-au recunoscut relaţia,  erau tot  la restaurant pentru a lua cina.

Şi chiar dacă Bianca se vrea slabă, nu refuză nicio invitaţie la masă, ba chiar pare foarte fericită în compania iubitului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod