Bianca Drăguşanu spune că Adrian Cristea are probleme cu alcoolul

Au avut o relaţie cu multe despărţiri, dar întotdeauna se împăcau şi păreau fericiţi. Acum, pentru Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu, povestea lor de dragoste nu mai înseamnă nimic şi

Au avut o relaţie cu multe despărţiri, dar întotdeauna se împăcau şi păreau fericiţi. Acum, pentru Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu, povestea lor de dragoste nu mai înseamnă nimic şi nu mai e loc decât de reproşuri.

După ce Victor Slav a apărut în viaţa roşcatei, Adrian Cristea a ieşit cu declaraţii care arată că regretă că nu mai sunt şanse de împăcare. Fotbalistul o acuză pe vedetă că s-au despărţit din cauza neîncrederii acesteia.

"Motivul principal pentru care ne-am despărţit a fost lipsa de încredere, iar când nu ai încredere în partenerul tău de viaţă, e greu să construieşti ceva.

Neîncrederea era reciprocă, dar mai mult ea nu avea încredere în mine. Se supara când vedea ce a scris presa, iar din păcate a dus la ruptura noastră", a spus fotbalistul pentru CanCan.

De asemenea, Prinţul se declară răspunzător de faptul că Bianca nu a ajuns ca Daniela Crudu şi că o certa ca să o ajute să evolueze.

"Din păcate, Bianca nu şi-a dat seama nici acum de ce o certam. O certam pentru că voiam să evolueze din toate punctele de vedere: comportament, atitudine şi vestimentaţie. Ar fi timpul să o termine cu fundul gol şi sânii goi pe la televizor. Are 31 de ani, face acum, îi spun: La mulţi ani, să fiu primul.

Presa şi televiziunile o văd în lumina asta: cât mai sexi, cu sânii goi. Dar nu trebuie să fie privită aşa mereu. Mă bucur că certurile mele au dat roade că altfel şi în ziua de azi era la aceeaşi televiziune şi în momentul ăsta, alături de Cruduţa, se retragea din dragoste".

Nici reacţia Biancăi nu a întârzâiat să apară. Ea îl acuză pe Cristea că întrecea măsura cu alcoolul.

"Îl sfătuiesc şi eu pe el să renunţe la alcool. Mai subţire cu alcoolul"
, a contraatacat Bianca, conform Click.

La fel ca şi Anda Adam, Adrian Cristea le urează numai de bine noului cuplu, chiar dacă nu ştim ce se ascunde în spatele acestor declaraţii.

"Acum o luna îmi spunea mie că mă iubeşte, acum iubeşte pe altcineva.

Nu mai contează asta, să fie fericită, să se iubească şi poate se vor căsători, pentru că Bianca îşi doreşte foarte mult să fie mireasă. Eu le doresc să fie cât mai mult timp împreună. Ea îşi doreşte foarte mult să se mărite, dar din păcate eu nu am simţit lucrul acesta. Dacă simţeam, în momentul acesta eram însurat. Nu am mai vorbit. Sper să rămânem prieteni, aşa ar fi frumos. Nu mi-am permis să-i dau un mesaj acum când e într-o relaţie. Am fost odată cu Bianca la Roma. E foarte bine că pleacă în astfel de escapade.

Eu sper şi le doresc să se căsătorească şi poate Victor va fi alesul.

Dacă e dragostea mare, totul este posibil. Eu îi doresc să fie fericită şi să se iubească foarte mult. Nu mi-a vorbit niciodată despre Victor, nu vorbeam despre bărbaţi. Nu am nicio părere despre Victor Slav, ştiu doar că e băiatul de la Meteo. Personal nu îl cunosc şi nu pot să-mi dau cu părerea despre el. Sunt frumoşi împreună şi le doresc o relaţie cât mai frumoasă"
, a mai adăugat Cristea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod