Românii au talent. Al treilea sezon începe la ProTV mâine seară de la 20.30

Cel de-al treilea sezon ”Românii au talent” revine vineri seară pe micile ecrane la ProTV.  La fel cum ne-au obișnuit, cei care vor da startul distracției vor fi prezentatorii, Smiley și

Cel de-al treilea sezon ”Românii au talent” revine vineri seară pe micile ecrane la ProTV.  La fel cum ne-au obișnuit, cei care vor da startul distracției vor fi prezentatorii, Smiley și Pavel Bartoș, ce promit un show de zile mari.

Preselecțiile au început acum câteva luni bune, iar echipa emisunii a fost într-o continuă căutare de noi talente. De mâine putem urmări show-ul și ne vom putea alege favoriții. La fel ca și până acum, din juriu vor face parte Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre.

Pe lângă concurenții mai mult sau mai puțin talentați, năzdrăvăniile celor doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, ne vor distra pe cinste.

Emisiunea va începe mâine seara la ora 20.30 și va prezenta în primele șapte săptămâni  întregistări ale preselecțiilor filmate în toate marile orașe ale țării.

Din data de 5 aprilie se dă startul celor cinci semifinale, iar pe 10 mai vom afla marele câștigător. Cea de-a treia ediție va scoate în față un alt român talentat care va câștiga 120.000 de euro și un loc alături de câștigătorii celor două ediții trecute: Adrian Țuțu și Cristian Gog.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod