Andreea Marin şi Ştefan Bănică vorbesc cu regret despre divorţul lor

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au vorbit ieri despre perioada pe care au traversat-o de când s-au despărţit. Fiecare dintre cei doi pare să mai aibă sentimente unul pentru celălalt, dar

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au vorbit ieri despre perioada pe care au traversat-o de când s-au despărţit. Fiecare dintre cei doi pare să mai aibă sentimente unul pentru celălalt, dar copiii i-au ajutat să depăşească momentele grele şi să meargă mai departe.

Ştefan Bănică a acordat un interviu echipei "Happy Hour" în care a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de femeia cu care a stat 7 ani. Vizibil afectat de divorţ, artistul a declarat că ambii săi copii l-au ajutat să depăşească momentul.

Principala sa prioritate fiind, un băieţel pe care îl are dintr-o relaţie anterioară, şi Violeta, fetiţa lui cu Andreea.  Pe lânga asta, cariera lui îl ajută să uite şi îl ţine ocupat o bună parte din timp.

"Cred că există oameni care pot rămâne prieteni. Am lăsat ceva în urmă, avem un copil în comun, iar Violeta este cea mai importantă din viaţa noastră. Suntem în continuare în relaţii foarte bune, ne creştem copilul cum considerăm că e mai bine pentru el, de fapt, ambii copii.

Nu spun că este uşor, dar mergem mai departe.

Viaţa merge mai departe.

Putere mi-au dat copiii mei şi faptul că iubesc ceea ce fac şi am o meserie ce-mi aduce satisfacţii enorme, din punct de vedere sufletesc.", a declara cântăreţul pentru Pro TV.

La câteva ore distanţă, un interviu cu Andreea Marin difuzat la "D Paparazii", de pe Kanal D, avea să ţină fanii cu sufletul la gură în faţa televizoarelor. Zâna a lăsat să se înţeleagă pe tot parcursul dialogului că încă mai are sentimente pentru Bănică şi că are dubii în legătură cu divorţul.

Chiar dacă au decis să se despartă, dorinţa cea mai importantă a fostei prezentatoare este ca fiica ei, Violeta, să nu aibă de suferit.

"Ştefan a fost alături de mine o periodă de 7 ani şi nu voi vorbi despre alte lucuri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre. Nu vreau să ies la TV cu viaţa mea privată. Aş schimba momentele în care n-am avut răbdare, n-arăt cu degetul spre partenerul de viaţă. Lucurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu.

I-am avut aproape pe cei dragi, întreaga familie: şi sora mea, şi mama lui Ştefan.

Am vorbit cu toţii cum să trecem peste impas, am fost apropiaţi.

Să nu credeţi că n-am semne de întrebare chiar şi azi, pentru că există amintirile. Dacă mai există iubire? Asta e doar povestea noastră.

Am momente în care mi-e mai greu, şi momente când optimismul iese la iveală. Nu am timp de stat, am multe de construit. Vreau să fiu o mamă bună. Cel mai greu mi-e când Violeta doarme şi sunt singură", a spus Andreea Marin pentru emisiunea Adelinei Pestriţu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod