Divorţul anului: Andreea Marin şi Ştefan Bănică se bat în interviuri TV

Au susţinut sus şi tare că nu le place circul mediatic produs de anunţul divorţului, dar fiecare dintre cei doi apare din când în când cu amănunte din viaţa lor personală. Atât Andreea

Au susţinut sus şi tare că nu le place circul mediatic produs de anunţul divorţului, dar fiecare dintre cei doi apare din când în când cu amănunte din viaţa lor personală. Atât Andreea Marin, cât şi Ştefan Bănică vor ieşi astăzi cu declaraţii noi privitoare la despărţire.

Cel mai mediatizat cuplu din ultimul timp va fi prezent astăzi pe micul ecran pe posturi TV diferite şi la ore diferite. Ştefan Bănică va vorbi în direct la Măruţă de la ora 17.30, în timp ce Andreea Marin va apărea pe Kanal D cu un interviu înregistrat, de la ora 23.30.

Pentru Ştefan Bănică este primul interviu în care va vorbi deschis despre planurile lui de celibatar, despre carieră, dar şi despre Andreea Marin şi circul produs după anunţul divorţului.

Happy Hour se va bucura de multă audienţă astăzi, mai ales că interviul zânei de la Kanal D va fi difuzat la câteva ore distanţă de emisiunea lui Măruţă.

Numai bine îi va prinde şi Adelinei Pestriţu în ediţia specială "D Paparazzi" din această seară. Cine îl va urmări pe Măruţă, cu siguranţă aşteaptă nerabdători şi declaraţiile Andreei Marin. Ba mai mult, Zâna surprizelor a postat pe pagina personală de Facebook un teaser al emisiunii al cărui scop este de a-şi ţine fanii cât mai aproape şi într-un număr cât mai mare.

Chiar dacă Andreea a mai acordat un interviu, revine şi explică cum trece peste greutăţile vieţii şi ce este cel mai important pentru ea. Îşi cunoaşte slăbiciunile, dar pare mai optimistă şi mai hotărâtă ca niciodată.

"Întotdeauna e bine să te uiţi în oglindă şi să te întrebi: ce am greşit eu şi cum aş putea repara? Nu poţi schimba ceea ce nu depinde de tine, dar poţi corecta propriile greşeli. E cel mai uşor să vorbeşti despre partenerul de viaţă şi să spui: Am eşuat într-o relaţie şi celălalt are toată vina.

Eu prefer să privesc înapoi cu respect pentru ce am construit împreună".

"Aş schimba poate momentele mele de slăbiciune, sunt om, am şi eu vulnerabilităţile mele. Momentele în care n-am avut poate destulă răbdare, poate n-am făcut mereu lucrurile destul de bine. Dar totul face parte din viaţă”, sunt doar câteva dintre afirmaţiile Andreei Marin acordate jurnalistului Christian Stan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod