Andreea Marin a divorţat, iar Mihaela Rădulescu se pregăteşte de nuntă!

Diferenţa de vârstă dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu este de 11 ani, dar asta nu constituie un impediment pentru ca relaţia lor să funcţioneze. Sunt de aproape cinci ani împreună şi

Diferenţa de vârstă dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu este de 11 ani, dar asta nu constituie un impediment pentru ca relaţia lor să funcţioneze. Sunt de aproape cinci ani împreună şi au gânduri serioase legate de viitor.

Tot mai des se zvoneşte că diva şi iubitul ei mai tânăr vor un copil şi vor să se căsătorească departe de ochii curioşilor. Chiar dacă Mihaela Rădulescu a trecut deja prin trei căsnicii eşuate şi a susţinut ori de câte ori a avut ocazia că nu mai are vârsta potrivită pentru un nou mariaj sau pentru un copil, lucrurile nu stau chiar aşa.

Apropiaţi ai cuplului au dezvăluit că cei doi au în plan o căsătorie secretă, una asemănătoare cu cea a Andreei Marin cu Ştefan Bănică din SUA, spune Libertatea.

Faptul că Dani şi Mihaela au fost văzuţi la cumpărături pentru casă acum câteva zile, confirmă faptul că vor să avanseze în relaţie şi să-şi aranjeze noul apartament al prezentatorului numai pentru ei. Nu se ştie ce va urma dacă cei doi se vor căsători ţinând cont că diva are o altă viaţă în Monte Carlo alături de fiul său, Ayan.

Privitor la copil, Mihaela Rădulescu şi-a dorit dintotdeauna să mai aibă unul, dar se gândeşte mai mult la posibilitatea de a adopta, decât de a rămâne însărcinată.

Conform ziarului citat, mama lui Dani Oţil nu ar fi de acord cu o posibilă nuntă între fiul ei şi Mihaela. Credincioasă convinsă, mama prezentatorului nu concepe faptul ca propriul copil să-şi schimbe religia pentru persoana iubită. Din cauză că Răduleasca s-a convertit la religia mozaică înainte de căsătoria cu Elan Schwarzenberg, religie de care e greu să scapi, Dani Oţil ar trebui să adopte şi el acest cult.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod