Iată dovada că Bianca nu e cea mai dorită femeie din România: Bote a înşelat-o!

În calitate de reporter special la Cancan TV, Bianca Drăguşanu i-a luat un interviu chiar fostului ei iubit, Cătălin Botezatu. Spre surpriderea tuturor, creatorul de modă a recunoscut cu

În calitate de reporter special la Cancan TV, Bianca Drăguşanu i-a luat un interviu chiar fostului ei iubit, Cătălin Botezatu. Spre surpriderea tuturor, creatorul de modă a recunoscut cu seninătate că a înşelat-o pe roşcată în timp ce formau un cuplu.

După ce a trecut suficient timp de când s-au despărţit, iar rănile s-au închis, Bote i-a mărturisit Biancăi că a înşelat-o de mai multe ori în timp ce aveau o relaţie. Pe lângă acestă declaraţie şoc, designerul a ţinut să precizeze că roşcata rămâne modelul său de femeie pe care nu o va uita niciodată.

"Tu eşti femeia tip divă, care e pe cale de dispariţie. După ce m-ai avut la degetul mic, ai început să faci figuri şi mie aşa îmi place. Fiecare femei din viţa mea se proiectează pe o perioadă. Etalonul ai rămas tu, tu mi-ai rămas încă întipărită pe retină, cred că eşti o femeie-problemă pentru orice bărbat. Dacă o să mă ceri tu de bărbat, probabil o să accept, te mai las să te distrezi deocamdată.

Te-am înşelat. La mine e o listă de aşteptare imensă, dacă spun că nu vreau să fac nimic, spun că sunt impotent sau sunt gay. De multe ori m-am dus de plăcere, de multe ori demonstrativ, dar numai cu femei frumoase.", a spus Cătălin Botezatu pentru Cancan.

La o aşa mărturisire, Drăguşanca a reacţionat surprinzător. Roşcata a fost mereu conştientă de infidelitatea lui Bote şi nu pare deloc deranjată:

"Nu mă aşteptam să recunoască că m-a înşelat. Ăsta e adevărul, pe care eu îl ştiam. Nu ştiu cu cine m-a înşelat. Lui îi place foarte mult să se joace cu aceste cuvinte de dragoste, probabil nu sunt singura căreia îi spune. Nu se mai pune problema să mai existe ceva între noi. Nu îmi mai amintesc când şi cu cine m-a înşelat".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod