Rihanna de România. Alexandra Stan a mărturisit că vrea să-şi ierte agresorul

Pare o scenă de teatru, dar este pura realitate. După ce Alexandra Stan a dezminţit informaţia conform căreia ar fi avut un accident rutier şi a făcut public faptul că a fost lovită cu

Pare o scenă de teatru, dar este pura realitate. După ce Alexandra Stan a dezminţit informaţia conform căreia ar fi avut un accident rutier şi a făcut public faptul că a fost lovită cu bestialitate de către managerul ei, care îi era şi iubit, acum artista declară că îl iartă şi că nu vrea să îi facă niciun rău.

Alexandra Stan trece prin clipe groaznice de când iubitul ei a lovit-o cu bestialitate. Totul a început sâmbătă în studioul lor de înregistare, când artista i-a cerut impresarului, Marcel Prodan, banii pentru care muncise atât. Chiar dacă de multe ori s-a văitat că nu mai poate şi are nevoie de o pauză, după 7 luni în care ea nu a mai fost plătită, aceasta şi-a făcut curaj să-şi ceară drepturile. Reacţia iubitului impresar a stupefiat-o pe vedeta care are faţa distrusă din cauza loviturilor.

Conform cancan.ro, în urmă cu doi ani de zile, cântăreaţa judeca femeile care acceptă lângă ele bărbaţi care le maltratează şi spunea că ea nu este genul acesta de persoana.

"Nu aş accepta să stau cu un bărbat violent doar din iubire.

Nu există iubire cu forta si eu nu sunt genul acesta de persoana. Eu nu eram nici inainte de a fi independentă financiar genul de persoană care să accepte foarte usor. De obicei in România banii sunt problema. Familiile nu se ajung cu banii, nu mai există calitatea vietii, plăcerea de a sta lângă un om. Este o problemă gravă", spunea Alexandra Stan.

Chiar dacă ieri a recunoscut că de un an încoace, iubitul ei o jignea şi o trata ca pe sclavă, artista s-a complăcut, iar situaţia a degenerat. Se pare că, din cauza muncii exagerate pe care Alexandra era nevoită să o facă, aceasta a fost la un pas de a-şi tăia venele.

Uşor dezorientată, neştiind cum să acţioneze, Alexandra Stan oscilează între a-şi ierta şi a lupta să-şi pedepsească agresorul.

"L-am iertat, ştiu ca îi pare rău, că n-a gandit în acele momente şi că nu a putut să se abţina, dar de fapt eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aş putea face niciodată rău cuiva.

Mi-a făcut un rău fizic şi m-a forţat să mă maturizez şi de acum înainte o să fiu cu ochii în patru. Toată treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău. Eu nu vreau să bag pe nimeni la puşcărie, nu fac nimănui rau, nu aş mai putea lucra cu el pentru ca mi-a încălcat drepturile omului în primul rând", a spus vedeta pentru Kanal D.

Exact cum a reacţionat şi Rihanna după bătaia primită de la Chris Brown, artista noastră îşi apără fostul iubit şi nu vrea să-i strice cariera profesională.

"Oricât de mult m-ar bate, nu pot să contest calitățile de producător. Nu au mai existat momente de violență în ultimul an. Au fost discuții, certuri, dar nu bătăi. Sincer, în subconștientul meu, mă aștepam.", a spus Alexandra Stan pentru Antena 1.

Nu ştim însă dacă şi Alexandra şi Marcel se vor împăca la fel cum au făcut şi cei doi artişti internaţionali, cert este că vedeta noastră a luat totuşi atitudine şi a depus plângere împotriva impresarului.

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanţa s-a constituit, astăzi 18.06.2013, o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulată de către artista S.A.I.

împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15.06.2013, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era", scrie în comunicatul făcut public de Biroul de presă de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, citat de stirileprotv.ro.

Cu toate că este cel mai mediatizat eveniment din showbiz-ul românesc la momentul actual, Marcel Prodan nu a avut nici o reacţie, ba mai mult este de negăsit. Se pare că acesta şi-a şters ieri pagina persoanlă de Facebook din cauza ameninţărilor pe care le primea de la fanii artistei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod