Alexandra Stan: "Managerul meu m-a bătut până m-a băgat în spital!"

După ce managerul Alexandrei Stan a anunţat pe pagina oficială de Facebook că artista a suferit un accident rutier, aceasta a elucidat astăzi misterul. Se pare că vedeta a fost bătută cu

După ce managerul Alexandrei Stan a anunţat pe pagina oficială de Facebook că artista a suferit un accident rutier, aceasta a elucidat astăzi misterul. Se pare că vedeta a fost bătută cu bestialitate de către impresarul ei, care îi este şi iubit.

Până de curând, toţi fanii artistei erau îngrijoraţi de starea ei de sănătate, mai ales că nimeni nu a oferit detalii despre ce se întâmplă cu adevărat. După mesajul postat duminică seara de echipa managerială prin care se anunţa că a avut un accident, acum, Alexandra Stan scoate tot adevărul la iveală.

"Alexandra Stan a fost implicată într-un accident.

Se recuperează. Revenim cu amănunte. Echipa de management a Alexandrei Stan", este mesajul postat pe pagina de Facebook.

Astăzi, în jurul prânzului, câteva imagini şi declaraţii au schimbat situaţia radical. Alexandra Stan a declarat că a fost bătută de către managerul ei, iar pozele cu ochiul vânăt i-au şocat fanii.

"Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a bagat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile şi nu mai pot!", a spus cântăreaţa pentru cancan.ro.

Se pare că Marcel Prodan, impresarul şi iubitul vedetei, ar fi postat acel mesaj pe Facebook pentru a justifica absenţa acesteia de la concerte.

Mai mult decât atât, motivul altercaţiilor dintre cei doi ar fi că Alexandra încasa din ce în ce mai puţini bani din concerte.

"Accidentul a fost doar un pretext ca sa justifice lipsa mea de la concerte!", a mai adăugat artista.

Conform adevărul.ro, un echipaj de Poliţie Rutieră a văzut-o pe artistă cu faţa distrusă, semn că ar fi fost agresată recent. Chiar şi aşa, oferindu-i-se ajutor din partea organelor de poliţie, Alexandra Stan nu a vrut să fie chemată o ambulanţă.

Aceasta a fost transportată de aceştia la Spitalul de Urgenţă al municipiului, unde a primit îngrijiri medicale.

Marcel Prodan s–a nascut pe data de 22 septembrie în 1979 şi este originar din Constanta. A devenit cunoscut în România în calitate de impresar după o colaborare de patru ani cu Costi Ioniţă.

De aproximativ un an de zile, în showbiz-ul românesc se vehiculează că între Alexandra Stan şi Marcel Prodan s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste, însă ei nu au confirmat niciodată această informaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod