Gabriela Cristea şi Marcel Toader au făcut o afacere din divorţ

Ieri, Gabriela Cristea şi Marcel Toader au pus punct căsniciei lor care a durat cinci ani de zile. Cu toate că este un eveniment trist din viaţa lor, cei doi au avut şi de câştigat de pe urma

Ieri, Gabriela Cristea şi Marcel Toader au pus punct căsniciei lor care a durat cinci ani de zile. Cu toate că este un eveniment trist din viaţa lor, cei doi au avut şi de câştigat de pe urma acestuia. Se spune că datorită apariţiilor lor televizate în care îşi dezbăteau despărţirea, aceştia au încasat sume enorme de bani.

Nu contestă nimeni că Gabi Cristea şi Marcel Toader nu sunt marcaţi de nefericitul eveniment, dar spre deosebire de alte cupluri care se destramă, divorţul lor a avut şi o parte bună.

Înainte de a anunţa că se despart, atât Gabriela, cât şi fostul ei soţ traversau o perioadă proastă din punct de vedere financiar.

Se pare că odată cu divorţul lor, aceste probleme au dispărut datorită numeroaselor apariţii la TV în care povesteau amănunte personale din viaţa lor de cuplu.

Conform Libertatea.ro, Marcel Toader ar fi încheiat un contract cu o televiziune importantă, pe trei luni, acesta fiind remunerat cu aproximativ 30.000 de euro pentru a face publice amănunte intime din timpul casătoriei cu fosta prezentatoare. Aceaşi sursă ne informează că Gabriela Cristea şi-a negociat mult mai bine apariţiile TV, şi dacă adăugăm şi faptul că ea era deja o persoană publică, ne iese un profit de 50.000 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod