Nicoleta Luciu câştigă 22.000 de euro pentru 11 ediţii de ”Bingo România”

Nicoleta Luciu este prezentă în permanență pe micul ecran din momentul în care a apărut pentru prima oară pe sticlă. Mediatizarea de care a avut parte i-a adus acesteia contracte importante

Nicoleta Luciu este prezentă în permanență pe micul ecran din momentul în care a apărut pentru prima oară pe sticlă. Mediatizarea de care a avut parte i-a adus acesteia contracte importante și bani pe măsură. Vedeta este prezentatoarea ”Bingo România” și primește pentru prestația ei nici mai mult, nici mai puțin de 22.000 de euro pe întreg sezonul.

Catalogată inițial fata cu cei mai mari sâni naturali din România, apoi numeroase proiecte muzicale, nașterea a patru copii, dar și scandalul cu amanta soțului ei Zsolt, au făcut-o pe aceasta una dintre cele mai căutate vedete din showbiz-ul românesc.

Pentru că după nașterea tripleților, Nicoleta Luciu a revenit spectaculos la formele datorită cărora a devenit cunoscută, aceasta a fost asaltată cu oferte care mai de care mai avantajoase. Cel mai nou proiect în care a fost inclusă este emisiunea Bingo România, difuzată în fiecare duminică de Acasă TV și în care aceasta are rolul de prezentatoare.

Conform click.ro, focoasa brunetă va prezenta timp de 11 ediții emisiunea cu pricina și pentru care va încasa 22.000 de euro. Pentru fiecare duminică în care va uita de familie și de viață personală, Nicoleta primește 2000 de euro. Se pare că vedeta face destule sacrificii pentru a câștiga acești bani, ea renunțând chiar la vacanța din Cipru pentru a putea ajunge la prima ediție a emisiunii concurs de pe 16 iunie.

Până în luna septembrie, Nicoleta Luciu ne va încânta privirile în fiecare duminică de la ora 22:00 și va face fericiți mulți posibili câștigători ai premiilor puse la bătaie.

Chiar dacă emisiunea concurentă, “Bingo Metropolis” de pe Antena 1, se bucură de mai mult succes, programul de bingo prezentat de Nicoleta a strâns în fața televizoarelor aproximativ jumătate de million de români, clasându-se pe locul 5 în topul audiențelor, spune paginademedia.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod