Alexandra Stan, controlată total de impresarul care a agresat-o

După ce vestea că Alexandra Stan a fost bătută cu bestialitate de impresarul ei a şocat întreaga Românie, acum iese la iveală întreg adevărul despre viaţa pe care aceasta o ducea în afara

După ce vestea că Alexandra Stan a fost bătută cu bestialitate de impresarul ei a şocat întreaga Românie, acum iese la iveală întreg adevărul despre viaţa pe care aceasta o ducea în afara reflectoarelor. Se pare că Marcel Prodan a izolat-o de familie pentru a-i putea controla veniturile, şi făcea un scandal imens când aceasta îi cerea bani de haine sau de coafor.

Nimic nu ne mai poate lua prin surprindere acum, dar nu am fi zis că artista noastră nu ar fi dus o viaţă de vis.

Chiar dacă muncea enorm şi câştiga pe măsură, se pare că iubitul ei, care îi era şi impresar, îi controla toate veniturile.

Conform cancan.ro, Marcel Prodan a încercat să o izoleze de toată lumea, inclusiv de familie. Tatăl vedetei care a lucrat la firma managerului ar fi fost dat afară pentru că era un obstacol pentru afacerile lui murdare. Se pare că în naivitatea ei, vedeta nu ar fi avut nimic de comentat, ba chiar credea că impresarul îi dă bani cu porţia pentru că ea nu ar fi ştiut să îi gestioneze.

Aceeaşi sursă ne aduce la cunoştinţă faptul că între artistă şi manager existau de fiecare dată discuţii atunci când aceasta avea nevoie de bani pentru coafor sau pentru haine.

Când s-a trezit la realitate şi a luat atitudine, Alexandra Stan a fost luată la bătaie şi jignită în cel mai crunt mod. De atunci, impresarul este de negăsit şi se pare că îi transmite ameninţări pentru a-şi retrage plângerea împotriva lui.

Mama Alexandrei Stan suţine că ştia de situaţia financiară pe care fiica ei o avea, dar şi de atitudinea echipei manageriale atunci când aceasta îndrăznea mai mult.

"La începutul anului am început noi, familia, am pus presiune pe ea.

Am întrebat-o dacă ştie şi ea evidenţele la contracte, daca ştie ce bani trebuie să ia. Nouă ne părea rău să o vedem exploatată şi să nu primească bani pe ce muncea. Ea face din suflet tot ceea ce face. La un moment dat a recunoscut că nu ştie ce bani trebuie să primească. Îi dădeau banii în plic şi îi spuneau cî asta e suma care i se cuvine. Ea n-a văzut în viaţa ei un contract şi nu a negociat niciodată nimic. I se reproşa că au luat-o de la coada vacii, că tatăl ei a lucrat într-o parcare şi ca eu am fost vânzătoare la magazin.", a declarat femeia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod