Oana Frigescu şi Roxana Sârbu, ex-Trident, s-au luat la bătaie în parc

Oana Frigescu (fosta ştiristă de la Antena 1) şi Roxana Sârbu (fosta componentă a trupei Trident) au devenit rivale din cauza aceluiaşi bărbat. Se pare că această concurenţă a ajuns atât

Oana Frigescu (fosta ştiristă de la Antena 1) şi Roxana Sârbu (fosta componentă a trupei Trident) au devenit rivale din cauza aceluiaşi bărbat. Se pare că această concurenţă a ajuns atât de departe, încât cele două s-au luat la bătaie în parc, în văzul tuturor.

Povestea lor este una destul de complicată, demnă de un scenariu de telenovelă. Ambele divorţate, fiecare având câte un copil, se luptă pentru acelaşi bărbat, Andrei Badiu.

Acest Andrei Badiu este fostul soţ al Oanei Frigescu, iar împreună au o fetiţă pe nume, Maria. În prezent, acesta trăieşte o poveste de dragoste cu Roxana Sârbu.

De aici porneşte rivalitatea dintre cele două. Chiar dacă fosta prezentatoare şi-a încheiat socotelile cu Andrei Badiu, se pare că nu putea să rămână indiferentă cu noile lui partenere.

O plimbare în parcul Herăstrău, miercurea seara, avea să se transforme într-un show atât pentru cele două protagoniste, cât şi pentru trecătorii care s-au nimerit în acel moment. Nefericita întâmplare le-a făcut pe cele două să nu se mai poată abţină şi s-au luat la bătaie fără nici cea mai mică jenă.

Se pare că, atât Oana Frigescu, cât şi fosta componentă a formaţiei Trident au mers după incident la Poliţie, fiecare dând vina pe cealaltă.

Roxana Sârbu(ex-Trident) se plimba cu fetiţa ei prin parc, alături de alte două fete mai mari.

Se pare că cele mici au zărit-o pe fata Oanei Frigescu şi au strigat-o. Atunci fosta prezentatoare s-a apropiat de Roxana şi i-ar fi reproşat acest lucru, urmând bătaia cu pricina.

"Roxana se plimba cu fetiţa sa şi cu alte două fete mai mari, cu o bicicletă. La un moment dat, fetele au strigat-o pe Maria, care se afla pe o bancă.
În acel moment, a apărut şi Oana Frigescu şi sora sa, care au înjurat-o şi au jignit-o pe Roxana pe motiv că de ce îşi permite să-i strige fetiţa pe nume. Un pic mai târziu, Roxana a fost smucită de Oana Frigescu şi luată la palme, în timp ce un bărbat îi dădea cu picioarele în spate.

Ea a căzut, apoi s-a ridicat fără să riposteze. Cum am văzut-o pe Roxana plină de vânătăi şi de zgârieturi şi cu sânge pe mâini, m-am apropiat să o ajut. Ea a încercat apoi să-şi continue drumul pentru a nu speria copiii", a declarat o sursă pentru libertatea.ro.

Fosta câtăreaţă a fost rezervată în declaraţii, lăsând autorităţile competente să decidă.

"Nu comentez mai mult, doar că încă am drumuri de făcut la IML şi Urgenţă pentru a-mi finaliza investigaţiile şi că atât eu, cât şi grupul nostru de mămici suntem oripilate de acest incident şi acum ne explicăm trecutul ei de familie.

De restul se vor ocupa avocatul meu, Poliţia şi Procuratura", a declarat aceasta pentru publicaţia citată.

Se pare că, prima care a ajuns la Poliţie pentru a face plângere a fost Oana Frigescu, care o acuză pe Roxana că i-ar fi traumatizat copilul, iar pe ea că ar fi agresat-o.

"Doamna Frigescu susţine că a fost trasă de mână, de faţă cu mai mulţi martori şi că i-ar fi traumatizat copilul", a spus o sursă judiciară pentru cancan.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod