Război între două foste vedete TV. Mihaela Rădulescu şi Teo se ceartă online

Totul a pornit de la o postare a Mihaelei Rădulescu pe blogul personal, în care făcea referire la Teo Trandafir, acuzând-o că s-a manelizat și a dezamăgit publicul. De aici până la un

Totul a pornit de la o postare a Mihaelei Rădulescu pe blogul personal, în care făcea referire la Teo Trandafir, acuzând-o că s-a manelizat și a dezamăgit publicul. De aici până la un întreg scandal nu a mai fost decât un pas. Fosta prezentatoare a luat atitudine și i-a răspuns în aceeași manieră.

Activitatea intensă a Mihaelei Rădulescu din mediul virtual strârnește controverse în ultima perioadă. Printre postările sale zilnice, atât pe blogul personal, cât și pe Facebook, s-a numărat un vechi articol care făcea referire la Teo Trandafir, prin care diva își exprima nemulțumirea asupra faptului că aceasta s-a manelizat și a dezamăgit publicul.

”Am tot așteptat să se întoarcă Teo.

Mi-am amintit câte furtuni și patimi a stârnit, procedând exact invers decât Tucă – s-a manelizat și a dezamăgit un public care-i admira inteligența. A cucerit în schimb un public care nu-i înțelegea glumele deștepte, dar îi aprecia invitații agramați. Cu Teo am râs mult, pe Teo am îndrăgit-o necondiționat, dar lupta pentru nenorocitul de ratig a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel puțin o vreme. Știu sigur că n-a fost opțiunea ei și știu, aproape sigur, că nu s-ar întoarce niciodată acolo unde nu-i era locul, dar mi-aș dori aprig de sincer s-o văd din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment”, a postat diva pe blogul personal.

Cum era de așteptat, nici reacția fostei prezentatoare nu a întârzâiat să apară.

Teo Trandafir i-a răspuns în aceeași manieră, ironizând faptul că a uitat de unde a plecat și acum se crede o mare doamnă de la Monaco.

”Ea nu mai ține minte vremurile când vindea ziare-n piață, că știe naibii toată lumea, degeaba-și dă acuma aere de doamnă de Montparnasse!. Deși cucoana acum e chiar o doamnă de Montparnasse, să ne-nțelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar și iar. Și totusi, undeva, cineva știe de ziare, de piață, de Vatra Luminoasă ascunsă acuma într-o franceză acceptabilă, în dosul unui parfum scump, care dă bine pe piele. Așa și noi, care-am fost pe la televizoare, pe la multe, că știți cum e, am trăit și-am mâncat o pâine cum ne-am priceput, în ideea că ne putem face și utili celor care ne privesc.

Fiecare și-a croit calea cum a știut, cum a putut, în funcție de vremurile pe care le-a prins...de cum i-a dar Dumnezeu talia și sânul”, a fost răspunsul fostei prezentatoare TV la atacul divei.

Se speculează faptul că prezența permanentă a Mihaelei Rădulescu în mediul virtual ar fi de fapt o tehnică de publicitate, prin care diva și-ar pregăti revenirea pe sticlă. Deloc modestă, neoprindu-se din a se lăudă ce fel de viață duce și ce diferită este față de alții, Mihaela Rădulescu continuă să-i răspundă subtil doamnei Teo.

”Monegaștii nu merg în weekend la țară sau la vilă, ci la chateu. Nu-și iau și câinele, pentru că el rămâne cu bona.

Vin cu driver-ul (pentru că se bea) sau cu elicopterul (pentru că se poate). Suntem diferiți în multe privințe, vorbim limbi diferite (mai ales de pe la jumătatea petrecerii încolo), avem copii diferiți și diamante de mărimi diferite, dar am observat că am fost toți la aceeași toaletă. M-am simțit ușurată”, a adăugat Mihaela pe blog.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod