Alex Velea se pregăteşte de divorţ... Antonia se pregăteşte de Alex Velea

Căsătoriţi de doar trei ani de zile, Alex Velea şi Ana au deja probleme în paradis şi se pune chiar problema divorţului. Se pare că motivul separării celor doi ar fi Antonia, chiar dacă

Căsătoriţi de doar trei ani de zile, Alex Velea şi Ana au deja probleme în paradis şi se pune chiar problema divorţului. Se pare că motivul separării celor doi ar fi Antonia, chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat aceste zvonuri.

Apropierea dintre Alex Velea şi Antonia a ridicat multe semne de întrebare, şi nici acum situaţia nu este complet clară. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a recunoscut că au o idilă, cei doi nu se sfiesc să apară tot timpul împreună şi să posteze poze şi comentarii pe reţelele de socializare.

Se pare că după ce cântăreţul a fost fotografiat în compania Antoniei la un hotel din Iaşi, Ana, soţia acestuia, a decis să mai acorde o şansă mariajului lor.

Pactul ar fi fost ca artistul să nu mai plece în concerte cu Antonia şi să înceteze colaborarea dintre ei. Chiar dacă o perioadă scurtă i-a făcut pe plac, zilele trecute cei doi au reapărut împreună la un concert, făcând gesturi care lasă loc de interpretări.

Surse spun chiar că Antonia a recunoscut relaţia cu artistul în faţa fostului socru, în scopul de a pune punct încercărilor eşuate de împăcare cu Vincenzo.

Şi chiar dacă totul se leagă şi ne face să fim din ce în ce mai siguri că Alex Velea şi-a înşelat soţia cu colega lui de breaslă, cancan.ro ne aduce şi mai multe argumente în acest sens.

Fotografiile cu încă familia Velea arată clar că între ei s-a produs o ruptură şi sunt din ce în ce mai distanţi unul faţă de celălalt. Surse au declarat că cei doi ar fi decis deja să divorţeze şi că au ajuns şi la un consens cu privire la averea comună. Chiar dacă nu o ajută deocamdată să treacă peste decepţia unei femei trădate, Ana va rămâne cu apartamentul în care a locuit cu Alex şi va păstra maşina primită cadou de la el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod