Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi vând nunta pe cel puţin 100.000 de euro

Chiar dacă nimeni nu le dădea nicio şansă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt tot mai aproape de nuntă. Şi cum un astfel de eveniment nu are cum să treacă neobservat, cei doi viitori

Chiar dacă nimeni nu le dădea nicio şansă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt tot mai aproape de nuntă. Şi cum un astfel de eveniment nu are cum să treacă neobservat, cei doi viitori însurăţei au fost asaltaţi cu oferte din partea televiziunilor de a face publice imagini exclusive.

De doar câteva luni împreună, Bianca şi Victor au uimit întreg publicul cu vestea că se vor căsători. Chiar dacă nimeni nu le dădea nicio şansă, se pare că cei doi se iubesc atât de mult încât nu vor să mai piardă timpul şi au decis să-şi întemeieze o familie cu acte în regulă.

Ambii sunt foarte cunoscuţi şi cu mare priză la public, motiv pentru care televiziunile se bat cu oferte pentru a-i convinge să le vândă imagini exclusive de la evenimentul vieţii lor.

Înşăşi Bianca a recunoscut apropiaţilor că i s-au oferit 100.000 de euro pentru a vinde exclusivitatea nunţii, conform ziarului ring, citat de Click.ro.

"Este adevărat că am avut multe oferte, la care încă mă mai gândesc. Nu fac din nunta mea un prilej de a obţine bani, dar dacă voi considera că este pentru binele nostru să semnăm vreun contract de exclusivitate, probabil că o vom face. Eu nu îmi vând nunta pentru vreo sumă anume, aşa cum au înţeles unii
”, a declarat roşcata pentru ring.ro.

Dacă pentru cununia religioasă, care va avea loc în luna septembrie, sunt şanse ca viitorii însurăţei să facă totul public, cununia civilă de la sfârşitul lunii august va fi un eveniment doar pentru ei şi pentru cei apropiaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod