Sămânţă de scandal: Andreea Mantea a anunţat pe Facebook că are un nou iubit

După o relaţie cu multe despărţiri şi împăcări, Andreea Mantea şi Ştefan Stan au decis la sfârşitul lunii trecute să se despartă definitiv de comun acord. Chiar dacă s-a speculat că ar

După o relaţie cu multe despărţiri şi împăcări, Andreea Mantea şi Ştefan Stan au decis la sfârşitul lunii trecute să se despartă definitiv de comun acord. Chiar dacă s-a speculat că ar fi din nou împreună, prezentatoarea a ţinut să lămurească situaţia pe pagina personală de Facebook, precizând că nu mai este cale de întoarcere, ba chiar că ar avea un nou iubit.

Au început o relaţie în iarna anului trecut, iar de atunci pâna luna trecută au avut parte de numeroase despărţiri şi împăcări. Vedeta TV a trecut chiar peste un episod de infidelitate al cântăreţului şi au reluat relaţia părând mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Pe 27 iunie, cei doi au confirmat despărţirea, spunând că nu mai este cale de întoarcere.

„Da, m-am despărţit definitiv de Ştefan Stan", a declarat Mantea luna trecută.

"Am ajuns într-un impas.

Am decis să ne vedem fiecare de drumul lui, timpul le va decide pe toate", a spus Ştefan Stan pentru un post de televiziune.

Pentru că ieri a apărut în presă ştirea bombă că din nou s-au împăcat, atât Ştefan Stan, cât şi Andreea Mantea au decis să lămurească situaţia.

Nu m-am împăcat cu Andreea Mantea. Poza cu noi doi a fost postată pe o adresă falsă de Facebook, adresa Andreei oficială fiind alta.", a spus cântăreţul, citat de realitatea.net.

Andreea Mantea a avut, însă, mai multe de lămurit. De data aceasta, pe Andreea Mantea Real, prezentatoarea s-a arătat deranjată de şirilea false care apar despre ea în presă, dar a ţinut şi să puncteze că ar avea deja o nouă relaţie.

Mesaj pentru toate publicaţiile mincinoase din România:
Aş vrea să lămuresc o situaţie, pentru că văd în fiecare zi fel şi fel de "jurnaliste" care au făcut o şcoală de specialitate în acest domeniu, doar în mintea lor! Minte cu doar vreo 2 neuroni pe acolo, care şi ăia se bat între ei de atâta prostie! Probabil din plictiseală, frustrare sau invidie, scriu fel şi fel de articole idioate şi penibile! Cum să scrii un articol fără să ai măcar o sursă??? Ca să nu vorbim de cele 3 surse, care sunt obligatorii...

Ei bine, pentru informaţia voastra, eu am luat o hotărâre! Şi anume să dau în judecată toate publicaţiile în care apar articole scrise de aceste "jurnaliste" PENIBILE! Şi credeţi-mă, că nu mă las pana nu voi demonstra cât sunteţi de josnici şi mincinoşi! Deci, mincinoşilor, NU! NU PLÂNG DUPĂ ŞTEFAN STAN, NU ÎL IMPLOR SĂ SE ÎNTOARCĂ LA MINE ŞI NU ÎL URMĂRESC PRIN ORAŞ SAU PE LA PRIETENI!!! NE-AM DESPĂRŢIT DE COMUN ACORD PENTRU CĂ PRIORITĂŢILE NOASTRE ERAU TOTAL DIFERITE! ÎMI VĂD DE VIAŢA MEA, CA UN OM NORMAL ŞI DE NOUA RELAŢIE PE CARE O AM! Acum puteţi face un articol adevărat, pentru că este direct de la sursă!, a fost postarea Andreei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod