Idila Iuliei Vântur cu Salman Khan a lăsat-o fără loc de muncă

Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat relaţia, atât Iulia Vântur, cât şi Salman Khan se află în India, şi mai mult ca sigur sunt împreună. Se pare că blonda şi-a prelungit

Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat relaţia, atât Iulia Vântur, cât şi Salman Khan se află în India, şi mai mult ca sigur sunt împreună. Se pare că blonda şi-a prelungit concediul, fapt pentru care a fost taxată de trustul PRO.

Întrebată de nenumărate ori ce fel de relaţie are cu celebrul actor şi de ce este atât de atrasă de India, Iulia Vântur a avut întotdeauna replici care să nu dea de bănuit nimic. Cu toate că au apărut fotografii cu cei doi, iar concediul prezentatoarei durează de mai bine de o lună, Salman şi Iulia încă îşi ascund povestea de iubire.

Chiar dacă vedeta şi-a lăsat treburi neterminate în ţară, se pare că renunţă la tot pentru a-i fi alături presupusului iubit care trece prin momente mai delicate.

În pauza dintre sezoanele de la "Dansez pentru tine", Iulia Vântur prezenta "Ştirile de Weekend" de pe PRO TV, pe care vedeta le-a ignorat de dragul celebrului actor. Conform Libertatea.ro, blonda a fost anunţată de mai marii trustului că a rămas fără acest loc de muncă, putând să facă parte doar din anumite proiecte, ca "Dansez pentru tine".

Salman Khan a provocat un accident în anul 2002, urcându-se beat la volanul maşinii sale şi a lovit 5 persoane, printre care una mortal. Atfel, după 11 ani de procese, actorul a fost încadrat pentru omor din culpă, riscând să stea după gratii 10 ani de zile, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Decizia luată luni de un tribunalul din Mumbai a dat-o peste cap pe frumoasa noastră prezentatoare, care a hotărât să-şi prelungească vizita pentru a putea fi alături de Salman.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod