Ramona Gabor s-a întors din Dubai să-şi înmormânteze mama. Monica nu a ajuns!

După aflarea veştii, atât Ramona Gabor, cât şi Monica s-au grăbit să vină cât mai repede în ţară. Se pare că mezina familiei a ajuns deja în această dimineaţă, iar fosta doamnă

După aflarea veştii, atât Ramona Gabor, cât şi Monica s-au grăbit să vină cât mai repede în ţară. Se pare că mezina familiei a ajuns deja în această dimineaţă, iar fosta doamnă Columbeanu trebuie să apară. Fata cea mică a Veronicăi era vizibil afectată de tragedie.

Veronica Bulai, mama Monicăi şi a Ramonei Gabor, a decedat ieri lovită de un bolovan, în timp ce vizita Peştera Polovragi. Femeia avea doar 54 de ani.

Chiar dacă cele trei fete ale acesteia nu au crezut iniţial teribila veste, o dată ce ea a fost confirmată, nu au ştiut cum să ajungă mai repede la căpătâiul mamei.

Înainte de a se întoarce în ţară, Ramona Gabor a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, prin care le mulţumea tuturor pentru suportul oferit.

"Vă mulţumesc pentru gândurile calde! Nu pot spune nimic decât că inima îmi este frântă.

Iubita mea, scumpa mea mamă nu mai este... Aşa a vrut Dumnezeu să fie îngerul nostru, să ne vegheze de sus...", a postat mezina aseară pe reţeaua de socializare.

De dimineaţă, la ora 9:15, Ramona avea să apară în ţară cu o figură distrusă de durere. Conform fotografiilor wowbiz.ro, aceasta a fost aşteptată de o prietenă pe umărul căreia a izbucnit în plâns.

Şi Monica Gabor trebuie să apară din moment în moment pentru a-şi vedea mama pentru ultima oară. Naşul de cununie al acesteia din mariajul cu Irinel Columbeanu avea să ne informeze de acest lucru.

"Monica Gabor a aflat imediat vestea, e bulversată, nu ştie ce să facă mai întâi.

Cu siguranţă că se va urca în primul avion şi va veni în România", a declarat Matei Miko, naşul Monicăi, conform WoWbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod