Andreea Mantea a plecat de la Kanal D nemulţumită. Câştiga "doar" 12.000 de euro!

Zicala "Nemulţumitului i se ia darul" se potriveşte perfect situaţiei în care se află Andreea Mantea în acest moment. Chiar dacă avea un salariu lunar uriaş la Kanal D, vedeta a vrut o

Zicala "Nemulţumitului i se ia darul" se potriveşte perfect situaţiei în care se află Andreea Mantea în acest moment. Chiar dacă avea un salariu lunar uriaş la Kanal D, vedeta a vrut o mărire, dar s-a ales cu pierderea locului de muncă.

Se pare că demisia Andreei Mantea a avut la baza nemulţumirea acesteia cu privire la salariu. Chiar dacă primea lunar 12.000 de euro, vedeta a cerut mai mult, impulsionată de sumele uriaşe care se vehiculează pentru noile achiziţii Kanal D.

Conform Click.ro, bruneta primea lunar 8.000 de euro pentru moderarea emisiunii "WOWbiz" şi 4.000 de euro pentru "Nuntă cu surprize", cifre deloc de neglijat.

La fel au considerat şi mogulii trustului, astfel încât Andreea a fost nevoită să îşi dea demisia şi să îşi ia la revedere de la colegi pe nepusă masa.

Chiar dacă mesajul postat pe Facebook prin care anunţa încetarea colaborării cu Kanal D a fost unul paşnic, se pare că au existat discuţii destul de aprinse între Andreea Mantea şi conducere.

"Uneori, în viață, avem parte de momente în care trebuie să luăm decizii foarte grele.

Dacă acestea sunt bune sau nu, nu vom ști de la bun început.

Trebuie să așteptăm și trăim consecințele. Astăzi, am hotărât de comun acord cu cei de la Kanal D să încetăm colaborarea. Le mulțumesc din tot sufletul, pentru că prin ei, am fost alături de voi și voi de mine.", a spus bruneta.

În acest moment al vieţii ei, Andreea Mantea se poate considera neîmplinită atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal. Cu siguranţă situaţia se va schimba în cel mai scurt timp, când ofertele vor începe să curgă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod