Andreea Marin și turcul ei și-au cumpărat apartament într-un cartier de lux

Deși sunt de doar jumătate de an împreună, relația Andreei Marin cu Tuncay Ozturk devine din ce în ce mai serioasă. Se pare că vedeta și turcul ei și-ar fi achiziționat un apartament

Deși sunt de doar jumătate de an împreună, relația Andreei Marin cu Tuncay Ozturk devine din ce în ce mai serioasă. Se pare că vedeta și turcul ei și-ar fi achiziționat un apartament într-o zonă de lux, unde să-și trăiască iubirea în liniște.

După divorțul de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin și-a refăcut viața alături de Tuncay Ozturk, un fizioterapeut turc cu 11 ani mai tânăr decât vedeta. Diferența de vârsta nu pare să fie o problemă, cei doi comportându-se ca niște adolescenți îndrăgostiți.

Se pare că cei doi au obosit să tot plece în escapade romantice unde pot avea parte de intimitate, de aceea zâna și iubitul ei turc au decis să își achiziționeze un apartament în Dorobanți, zonă de lux a Capitalei.

Conform Libertatea.ro, Tuncay a renunțat să mai locuiască cu chirie de fiecare dată când vine în România, și împreună cu fosta doamnă Bănică au cumpărat un apartament numai pentru ei, pe care au dat nici mai mult, nici mai puțin de 90.000 de euro.

Cei doi au fost surprinși la cumpărături pentru noua locuință, de unde ne putem da seama că relația lor devine din ce în ce mai serioasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod