Anda Adam, ofertată cu 25.000 de euro pentru a rămâne la Antena 1

Dacă pe plan personal lucrurile nu sunt tocmai roz, din punct de vedere profesional, Anda Adam este într-o continuă ascensiune. După ce a participat la emisiunile "Te cunosc de undeva?" şi

Dacă pe plan personal lucrurile nu sunt tocmai roz, din punct de vedere profesional, Anda Adam este într-o continuă ascensiune. După ce a participat la emisiunile "Te cunosc de undeva?" şi "Splash! Vedete la apă", Antena 1 revine cu o super ofertă pentru cântăreaţă.

Despărţirea de Victor Slav pare că a făcut ca Anda Adam să fie la mare căutare. Şi deşi cu dragostea este rezervată, pe plan profesional lucrurile merg ca pe roate pentru cântăreaţă.

După ce a participat la emisiunea "Te cunosc de undeva?" în calitate de concurent, şi la "Splash! Vedete la apă" ca jurat, Antena 1 nu vrea să renunţe la calităţile vedetei.

Conform Click.ro, cântăreaţa ar fi primit o ofertă de la mai marii trustului în valoare de 25.000 de euro.

Faptul că a fost cuplată cu diverşi bărbaţi după separarea de Victor Slav, a făcut ca Anda Adam să fie din ce în ce mai curtată şi căutată. Dacă adăugăm aspectul fizic şi calităţile sale vocale, vom obţine garantat audienţă.

Dacă artista va accepta, atunci din toamnă o vom putea vedea din nou la "Te cunosc de undeva?", cel de-al patrulea sezon.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod