Andreea Bălan şi Keo, tot mai aproape de nuntă! Vor să se căsătorească în mare secret

Andreea Bălan şi Keo au o relaţie de mai bine de şapte ani de zile, dar mereu au lăsat să se înţeleagă că pentru ei căsătoria nu este o prioritate. Aceştia şi-au ţinut povestea de

Andreea Bălan şi Keo au o relaţie de mai bine de şapte ani de zile, dar mereu au lăsat să se înţeleagă că pentru ei căsătoria nu este o prioritate. Aceştia şi-au ţinut povestea de iubire departe de ochii lumii şi continuă să o facă. Se pare că cei doi îşi fac planuri de nuntă, dar vor să ţină totul secret.

După şapte ani de relaţie, Andreea Bălan şi Keo au decis să se căsătorească, chiar dacă au susţinut întotdeauna că pentru ei nu actele sunt importante. Conform wowbiz.ro, cântăreaţa ar fi primit inelul de logodnă şi îşi plănuieşte nunta alături de iubitul ei în mare secret.

În puţinele dăţi în care cei doi au vorbit despre relaţia lor, aceştia au arătat că au o relaţie perfectă şi că se iubesc enorm.

"Trebuie să ştii ce vrei în viaţă şi să ştii ce vrei de la partenerul tău.

Noi ne completăm, eu sunt o fire mai agitată, el mai calmă. Keo mă echilibrează şi este stâlpul meu în carieră. Ăsta e secretul nostru pe lângă iubirea profundă", a declarat Andreea cu ceva timp în urmă.

"Lucrurile astea nu pot fi explicate. Cred că aşa e să fie. Nu ne forţăm sau lucrăm foarte mult la capitolul cuplu. E o relaţie care funcţionează în mod natural", a spus Keo.

Fără voia lor, iese la iveală faptul că se gândesc serios să facă pasul cel mare şi se chinuie din greu să fie cât mai discreţi.

“Știu că iubitul ei, Keo, i-a dăruit un inel deosebit! Chiar de ziua ei! Ce ne-a surprins pe toţi e că au început să vorbească de nuntă, ei care până acum nu păreau deloc să se gândească la asta.

şi vor s-o facă chiar anul acesta! Aşteaptă să termine casa pe care şi-o construiesc împreună in zona Băneasa. Vila lor trebuia să fie gata la sfârşitul lunii august, însă s-a prelungit termenul până pe 10 septembrie. După ce se mută la casa lor, vor face şi cununia civilă in secret. Oricum vor să facă ceva restrâns, departe de ochii lumii. Andreea şi-a avertizat prietenii să nu spună nimic despre acest eveniment pentru că nu vrea să afle presa. Din câte o cunosc eu, e în stare să-şi amâne nunta dacă apare vreun detaliu în ziare.
Și părinţilor le-a interzis să vorbească”
, a spus un apropiat al cuplului pentru wowbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod