Anda Adam s-a cuplat cu un afacerist italian putred de bogat

După despărţirea de Victor Slav, Anda Adam a avut mulţi pretendenţi, dar niciunul dintre ei nu a fost ce îşi dorea blonda. Recent, un afacerist din Timişoara pare să-i fi pus inima pe jar

După despărţirea de Victor Slav, Anda Adam a avut mulţi pretendenţi, dar niciunul dintre ei nu a fost ce îşi dorea blonda. Recent, un afacerist din Timişoara pare să-i fi pus inima pe jar cântăreţei şi nu se ştie încotro se va îndrepta idila dintre ei.

Recent, Anda Adam a susţinut un concert în Timişoara, cu ocazia căruia l-a reîntâlnit pe omul de afaceri Marco Pisani. Spectacolul s-a ţinut într-unul dintre cluburile acestui bărbat, şi nu ar fi fost prima oară când se întâmpla asta.

"Sunt împreună, ţin legatura non-stop şi cred că se plac foarte mult", a declarat un prieten de-al lui Marco, pentru cancan.ro

Acest om de afaceri are 43 de ani şi deţine două cluburi în Timişoara, are mai multe afaceri în Europa şi este pasionat de maşini.

Originar din Italia, Marco s-a îndrăgostit de ţara noastră...dar şi de româncele noastre.

"Anda este o fată foarte faină, puternică, știe ce vrea.

Nu vreau să mă dau mare, dar cred că ea s-a îndrăgostit de mine. Am cunoscut-o deja pe mama Andei, iar cu tatăl ei am vorbit la telefon", a spus italianul pentru click.ro.

Vedeta, însă, nu a confirmat că ar avea o relaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod